Enlaces accesibilidad
Dijous 11 de gener a les 19:50h a La 2

El grup de música electrònica Dorian, a 'Punts de vista'

  • De teatre, el programa descobreix una de les obres revelació de la cartellera: "Un cop l'any", dirigirà per Àngel Llàcer

Per
Montse Elias entrevista Marc Gili, líder de Dorian
Montse Elias entrevista Marc Gili, líder de Dorian

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous a La 2.

El primer programa del 2018 de 'Punts de vista' parla amb el grup Dorian a Foto Colectania, on exposen la mostra "Total Records: vinils i fotografia". A més, de teatre proposa "Un cop l'any", repassa la tasca social de "Apropa cultura" i se centra en el Premi Nobel de Literatura Kazuo Ishiguro.

L'entrevista llarga de la setmana és al grup Dorian, una banda de música electrònica que ja porta molts anys de trajectòria i de reconeixement internacional. El grup neix al 2004 i té una gran progressió, amb un reconeixement enorme a Europa i sobretot a Sud-Amèrica, amb temes ballables ja mítics com "A cualquier otra parte" o "La tormenta de arena". Els Dorian publiquen ara també un cançoner il·lustrat, "Armas para volar", que recull les històries i les lletres del grup en companyia dels dibuixos d'autors gràfics de prestigi.

El programa visita Foto Colectania, el nou i flamant espai de fotografia del barri del Born. Ara mateix hi ha l'exposició de vinils titulada "Total Records: vinils i fotografia", una mostra amb sensacionals i històriques portades de vinils de molts grups icònics com The Rolling Stones, Madonna, Georges Michael i tants d'altres.

De teatre, 'Punts de vista' descobreix una de les obres revelació de la cartellera: "Un cop l'any". Dirigida per Àngel Llàcer, és una comèdia protagonitzada per David Verdaguer i Mar Ulldemolins.

De caire social, aquesta setmana repassa la tasca de "Apropa cultura", una iniciativa inclusiva de lleure cultural. Té més de 1.800 entitats i serveis socials de Catalunya registrats que poden gaudir d'una àmplia oferta cultural, com per exemple l'obra de teatre "Art" i l'OBC, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, a l'Auditori.

De literatura, la proposta és el Premi Nobel de Literatura 2017, Kazuo Ishiguro, autor de novel·les molt reconegudes com "Lo que queda del día" o "La canción más triste del día". 'Punts de vista' parla amb el traductor de les seves novel·les, Mauricio Bach.

I per acabar, el clip d'un Videobook editorial, la promoció d'un còmic il·lustrat centrat en el bestiari medieval: "Soy pez, soy pájaro, soy lombriz" de Tomás Bases.

RTVE

anterior siguiente