Enlaces accesibilidad

Mayra Gómez Kemp presentadora del concurs "Un, dos, tres... responda otra vez"

  • Mayra Gómez Kemp (La Habana, Cuba, 14 de febrer de 1948) és actriu cantant i presentadora de ràdio i televisió
  • Es va donar a conèixer pel concurs Un, dos, tres..., en el que hi va estar 4 temporades

Per
Un, dos, tres - El fútbol (Bloques de grabación)

L'any 1976 debuta en televisió com actriu en el programa Un, dos, tres ... fent papers esporàdics, la seva primera aparició va ser en el programa dedicat a 'Les 1001 nits' on interpretava a una hurí de l'islam i havia de recitar un vers i deixar un regal. Tot i no ser una actriu fixa, les seves aparicions van fer-la famosa fins que va deixar el programa en 1977.

Mayra Gómez Kemp presentado 'Un, dos, tres'

Mayra Gómez Kemp presentado 'Un, dos, tres'. rtve

En aquest any, 1977, juntament amb dues ex secretàries del programa, Maria Durán i Beatriz Escudero, forma el Trio Aquario, conjunt en el qual estarà fins al 1978 i en el que té èxits com 'Rema, rema, marinero'. El 1978 decideix deixar el conjunt per iniciar una carrera musical en solitari, arribant a gravar un disc titulat Una Dama. Faria algunes gales, i apareixeria en la pel·lícula On hi ha patró ... al costat de Manolo Escobar.

Un, dos, tres - Mayra Gómez Kemp con las Tacañonas

Un, dos, tres - Mayra Gómez Kemp con las Tacañonas rtve

L'any 1978 inicia la seva carrera com a presentadora, al programa 625 líneas, on estaria fins a 1979 i acabaria guanyant el seu primer premi TP d'Or com a presentadora.

Ja en els vuitanta presentaria altres programes com Ding-Dong o el Festival de Benidorm de 1980. Després s'encarregaria juntament amb altres presentadors, del programa infantil Sabadabada, que va canviar el seu nom a Dabadabada.

Mayra Gómez Kemp durante la grabación de 'Un, dos, tres'

Mayra Gómez Kemp durante la grabación de 'Un, dos, tres'. rtve

El 1982 va abandonar aquest programa infantil, quan Chicho Ibáñez Serrador la va triar per presentar el concurs Un, dos, tres ..., substituint a Kiko Ledgard després del seu accident. Estaria al capdavant del programa sis anys consecutius, més que cap altre presentador, rebent altres tres premis TP d'Or a la millor presentadora, que al costat del de 625 línies fan 4 guardons.

RTVE

anterior siguiente