Enlaces accesibilidad
Dissabte 29 de juny a les 15:05h i diumenge 30 a les 10:05h a La 2

La pel·lícula de Carlos Marqués-Marcet, 'Els dies que vindran', al 'Punts de vista'

  • El programa també compta amb el director Sergi Belbel per parlar de la seva nova obra 'Això ja ho he viscut'

Per
Carlos Marqués-Marcet, director de la pel·lícula 'Els dies que vindran'
Carlos Marqués-Marcet, director de la pel·lícula 'Els dies que vindran'

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció d'Agustí Guimerà. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' acomiada la temporada amb el film 'Els dies que vindran', l'obra de teatre 'Això ja ho he viscut', el grup de rap combatiu 'Lágrimas de sangre', el còmic 'Liquid Memories' i una tria de llibres per gaudir de l'estiu.

Per començar, l'estrena 'Els dies que vindran', la nova història sobre la maternitat de Carlos Marqués-Marcet. Una pel·lícula intensa i magnífica, que ha guanyat entre d'altres premis el passat Festival de Màlaga.  'Punts de vista' parla amb el director i la parella protagonista, David Verdaguer Maria Rodríguez Soto.

De teatre, a la Biblioteca de Catalunya s'hi representa fins a finals de juliol l'obra 'Això ja ho he viscut'. El seu director, Sergi Belbel, ens desvetlla tot plegat sobre aquesta adaptació teatral d'una història escrita pel dramaturg anglès J. B. Priestley.

De música, la Montse Elias ha entrevistat el grup de rap combatiu del Masnou, 'Lágrimas de sangre'. Parlen de la seva manera contundent i lliure d'entendre la música i del seu darrer treball, el disc titulat 'Vértigo'.

Història de crims situada al Londres actual, 'Liquid Memories' és un còmic ple de talent i misteri. Parlem amb els dos autors, Fidel de Tovar i Daniel Bermúdez.

Pel que fa a la literatura, el programa proposa una tria de llibres per gaudir de l'estiu: 'El gran crimen. Lo que yo he visto en la guerra' és un relat d'Ángela Graupera, la història de la primera corresponsal catalana de guerra; 'La passió' de Jeanette Winterston; el darrer llibre de relats de l'escriptor palestí Mazen Maarouf 'Acudits per a milicians' i Jan Stocklassa recupera la investigació que l'escriptor Stieg Larsson va fer de l'assassinat d'Olof Palme a l'assaig 'Stieg Larsson, el legado. Claves ocultas del asesinato de Olof Palme'.

RTVE

anterior siguiente