Enlaces accesibilidad
Premi Justícia 2019

La periodista de TVE Isabel Palacios rep una menció honorífica al Premi Justícia 2019

  • La Generalitat de Catalunya distingeix Isabel Palacios "per contribuir de manera significativa a la millora de la justícia a Catalunya"
  • El Premi Justícia 2019 ha recaigut en l'exjutge Fernando Salinas Molina

Per
Isabel Palacios en un directe amb el micro de TVE
Isabel Palacios

El Premi Justícia, a més del guardó principal, distingeix 17 persones, col·lectius i entitats per la seva contribució a la millora de la justícia a Catalunya. La periodista de TVE Isabel Palacios ha estat guardonada amb una menció honorífica "per contribuir de manera significativa a la millora de la justícia a Catalunya".

Isabel Palacios és una gran professional de TVE especialitzada en periodisme de tribunals des del 1999 i responsable de la secció de tribunals de TVE Catalunya des del 2008. Realitza la cobertura dels processos judicials per 'L'Informatiu' i el 'Telediario'.

Aquest any el govern de la Generalitat reconeix la trajectòria professional de l'exjutge Fernando Salinas Molina amb el Premi Justícia 2019, la més alta distinció que atorga la Generalitat de Catalunya en matèria de justícia.

El lliurament dels guardons tindrà lloc el proper 16 de gener al Palau de Pedralbes en un acte on la consellera de Justícia, Ester Capella, serà l'encarregada d'entregar els guardons.

RTVE

anterior siguiente