Enlaces accesibilidad

RTVE Catalunya celebra el 40è aniversari del Festival de Torroella de Montgrí

  • La 2 emet el documental titulat 'Torroella de Montgrí. La 40ena d'un Festival', dijous 23 de juliol a les 18:30h
  • Ràdio 4 ofereix una àmplia cobertura informativa
  • RTVE dóna suport al Festival de Torroella de Montgrí des dels seus inicis l'any 1981

Per
Concert amb públic del Festival de Torroella de Montgrí
Concert a la Plaça de la Vila

El Festival de Torroella de Montgrí celebra el 23 de juliol de 2020 els seus 40 anys d'història i per commemorar aquesta efemèride RTVE Catalunya emet, el mateix dia de l'aniversari, 'Torroella de Montgrí. La 40ena d'un Festival'. Un documental, produït per la direcció del festival, que repassa la seva història i trajectòria des del primer concert, l'estiu del 1981.

Portada del documental pels 40 anys del Festival de Torroella de Montgrí

Portada del documental 'Torroella de Montgrí. La 40ena d'un Festival'

'Torroella de Montgrí. La 40ena d'un Festival' és un documental de Pau Subirós, col·laborador de RTVE al programa de documentals de La 2 'Imprescindibles'. El director aporta la pròpia mirada d'un jove talentós de 40 anys, els mateixos que té el festival. El documental, que va fer en tan sols 40 dies en ple confinament, explica la història d'un festival ple de somnis que a poc a poc s'han anat fent realitat.

Ràdio 4 també farà la cobertura del 40è aniversari del festival als informatius i amb entrevistes als protagonistes dels concerts dels darrers 40 anys, als principals programes de l'emissora catalana.

RTVE dóna suport al Festival de Torroella de Montgrí des dels seus inicis amb un acord de col·laboració que té com a objectiu la promoció i difusió dels festivals rellevants que promouen la cultura. RTVE ha donat aquests 40 anys una àmplia cobertura al festival des de TVE i, en especial, des de RNE amb l'emissió dels concerts a Radio Clásica.

Concer a l'auditori

Festival de Torroella de Montgrí Martí Artalejo i Jordi Savall

RTVE

anterior siguiente