Enlaces accesibilidad
Tràgic incendi

'L'informatiu' de RTVE Catalunya es trasllada a Badalona

  • L'equip de 'L'informatiu', pendent de l’evolució dels afectats per l’incendi a una nau a Badalona
  • Més de 131.000 persones, el 10% de quota, van seguir el programa en directe des de La 1
  • Més proximitat i servei públic, amb la voluntat d’estar al peu de la notícia

Per
Núria Ramírez presenta l'especial informatiu des de Badalona
L'equip de 'L'informatiu' es trasllada a Badalona

'L'informatiu' de La 1 s'ha traslladat aquest dijous a Badalona per apropar als espectadors la situació actual dels afectats i dels ferits per l’incendi de la nau ocupada que ha deixat, almenys, tres persones mortes. El programa ha centrat la informació d'avui en aquest tràgic incendi i ha fet palès la rellevància del servei públic de proximitat.

L'equip de 'L'informatiu' ha explicat que feia més d'una dècada que l’edifici incendiat estava abandonat i que mai ningú no havia denunciat la seva ocupació. En les peces informatives, s’han recollit les opinions de les entitats socials que parlen de falta d'atenció social i de l'Ajuntament de Badalona que ja havia obert un expedient a la propietat.

La presentadora de 'L'informatiu', Núria Ramírez, ha entrevistat un dels supervivents, en Mamadou. Tot i que és del Senegal, la majoria de persones que ocupaven la nau són, segons fonts municipals, d’origen subsaharià.

A més, s'ha aprofundit en l'estat de l’edifici i en com ha avançat la feina dels Bombers de la Generalitat. També s'ha explicat la situació a l'Hospital Germans Trias i Pujol, on hi ha la majora de les persones ingressades i, per últim, s'ha visitat l'Associació de veïns del Gorg, on s'ha muntat un dispositiu per atendre els supervivents d'aquest incendi.

L'equip de RTVE ha comptat amb una trentena de professionals entre periodistes, reporters gràfics, tècnics, informàtics i imatge personal.

RTVE

anterior siguiente