Enlaces accesibilidad
Disc Català de l'Any

Comencen les votacions pel premi 'Disc Català de l'Any' de Ràdio 4

  • Els oients de Ràdio 4 decidiran el guanyador a través de les seves votacions al web del premi
  • El premi 'Disc Català de l'Any' de Ràdio 4 és el guardó més antic de tots els que s'atorguen en l'àmbit de la música cantada en català

Per
Disc Català de l'any de Ràdio 4
Disc Català de l'any de Ràdio 4

Ràdio 4, a través del programa 'Catalunya Exprés Magazine' de Joan Arenyes, comença la votació popular per escollir el disc més destacat del 2020 editat a Catalunya i cantat en català, d'entre els més de 400 que han sortit al mercat.

La primera fase de votacions ja ha començat i s'acaba el 7 de febrer. Consisteix a triar tres discos d'entre tots els editats a Catalunya i en català. Els set més votats s'afegiran als tres discos escollits per la crítica musical com els millors de l'any i tancaran la llista dels 10 finalistes, que es podran votar fins el 15 de febrer.

El seguiment del premi es fa a través del programa 'Catalunya Exprés Magazine' de Ràdio 4 que s'emet tots els dissabtes de 17h a 20h de la tarda, que dirigeix i presenta Joan Arenyes.

Un premi històric

El premi 'Disc Català de l'Any' de Ràdio 4 és el guardó més antic de tots els que s'atorguen en l'àmbit de la música cantada en català. Va néixer l'any 1979 de la mà de Joan Ramon Mainat al seu programa 'Cançons al vent' i en el seu palmarès hi figuren noms com Lluís Llach, Joan Manel Serrat, Quimi Portet, Sau, Gossos, Ja T'ho Diré, Antònia Font, Lax 'n' Busto i Els Amics de Les Arts.

L'última edició la va guanyar el grup Porto Bello amb l'àlbum 'L'ull de la tempesta'.

RTVE

anterior siguiente