Enlaces accesibilidad
Eleccions 14-F

Els debats territorials de les eleccions catalanes del 14-F, a RTVE

  • RTVE ofereix tres debats territorials amb els caps de llista dels partits polítics de les demarcacions de Lleida, Tarragona i Girona
  • Els debats, moderats per Marta Sugrañes, començaran a Lleida
  • Dilluns, 8 de febrer a les 19:15h a La 2 i a rtve.cat

Per
La periodista Marta Sugrañes conduirà els debats territorials Marta Sugrañes conduirà els debats de les eleccions catalanes del 14-F en aquest plató de RTVE Catalunya
Marta Sugrañes conduirà els debats en aquest plató de RTVE Catalunya

RTVE Catalunya ofereix els debats territorials amb els candidats de cada demarcació: Lleida, Tarragona i Girona. Uns debats conduïts per la periodista Marta Sugrañes i que s'emetran de 19:15h a 20:30h, en substitució de l'informatiu 'El Vespre' a La 2.

Dilluns serà el torn dels caps de llista per Lleida de les eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer. El primer dels tres debats s’emetrà aquest dilluns en directe tant a La 2 com a rtve.cat.

Participaran en el debat els caps de llista de Lleida dels partits polítics: Jorge Soler per Ciutadans (Cs), Marc Solsona pel Partit Demòcrata de Catalunya (PdeCat), Marta Vilalta per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Òscar Ordeig pel Partit Socialista de Catalunya (PSC), Jaume Moya per Catalunya en Comú (CatComú), Pau Juvillà per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i Marisa Xandri pel Partit Popular (PP). Tots ells, tindran 1 hora i 15 minuts per desenvolupar les respectives propostes.

RTVE

anterior siguiente