Enlaces accesibilidad
Eleccions 14-F

El debat territorial de Tarragona del 14-F, a RTVE

  • El segon debat, moderat per Marta Sugrañes, serà amb els cap de llista dels partits polítics de Tarragona
  • Dimarts, 9 de febrer a les 19:15h a La 2 i a rtve.cat

Per
La periodista Marta Sugrañes conduirà els debats territorials Marta Sugrañes conduirà els debats de les eleccions catalanes del 14-F en aquest plató de RTVE Catalunya
Marta Sugrañes conduirà els debats en aquest plató de RTVE Catalunya

RTVE Catalunya ofereix dimarts el segon debat territorial amb els candidats de Tarragona. El debat, conduït per la periodista Marta Sugrañes, s'emetrà per La 2 i rtve.cat de 19:15h a 20:30h, en substitució de l'informatiu 'El Vespre' a La 2.

Dimarts serà el torn dels caps de llista per Tarragona de les eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer. Hi participaran els caps de llista de Tarragona dels partits polítics: Matías Alonso per Ciutadans (Cs), Marc Arza pel Partit Demòcrata de Catalunya (PdeCat), Raquel Sans per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Rosa María Ibarra Ollé pel Partit Socialista de Catalunya (PSC), Jordi Jordan per Catalunya en Comú (CatComú), Laia Estrada per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) i Inma Rodríguez Moranta pel Partit Popular (PP). Tots ells, tindran 1 hora i 15 minuts per desenvolupar les respectives propostes.

RTVE

anterior siguiente