Enlaces accesibilidad
Premi Disc Català de l'Any

Ja es coneixen els finalistes al Premi Disc Català de l'Any de Ràdio 4

  • Els oients de Ràdio 4 decidiran el guanyador participant a la votació popular al web www.rtve.es/disccatala, fins el dia 28 de febrer
  • El premi 'Disc Català de l'Any' de Ràdio 4 és el guardó més antic de tots els que s'atorguen en l'àmbit de la música cantada en català

Per
Disc català de l'any - Finalistes al premi Disc català de l'any 2020

Ràdio 4 a través del programa 'Catalunya Exprés Magazine', dirigit i presentat per Joan Arenyes, comença la votació popular per escollir el disc més destacat del 2020 cantat en català, entre 10 finalistes.

El premi 'Disc Català de l'Any' de Ràdio 4 inicia la fase final de votació del millor d'entre 10 àlbums finalistes. Els oients poden votar fins el dia 28 de febrer a través del web http://www.rtve.es/disccatala.

Els finalistes són: 31 Fam per 'Walhalla vol. 1', Blaumut per '0001', Buhos per 'El dia de la victòria', Els Amics de les Arts per 'El senyal que esperaves', Gemma Humet per 'Màtria', Miki Nuñez per 'Iceberg', Segonamà per 'Erial', Stay Homas per 'Agua', The Tyets per 'El pipeig' i Txarango per 'De vent i ales'.

El disc més votat a partir del dilluns 15 i fins el 28 de febrer rebrà el premi que l'acredita com l'àlbum més destacat de la temporada segons els oients de 'Ràdio 4'. El seguiment del premi el fa Joan Arenyes al programa 'Catalunya Exprés Magazine', els diumenges de 17 a 20h de la tarda.

Un premi històric

El premi 'Disc Català de l'Any' de Ràdio 4 és el guardó més antic de tots els que s'atorguen en l'àmbit de la música cantada en català. Va néixer l'any 1979 de la mà de Joan Ramon Mainat al seu programa 'Cançons al vent' i en el seu palmarès hi figuren noms com Lluís Llach, Joan Manel Serrat, Quimi Portet, Sau, Gossos, Ja T'ho Diré, Antònia Font, Lax 'n' Busto i Els Amics de Les Arts. L'última edició la va guanyar el grup Porto Bello amb l'àlbum 'L'ull de la tempesta'.

#DiscCatalàdelAny

RTVE

anterior siguiente