Enlaces accesibilidad
Noms propis

'Noms propis' conversa amb el conferenciant Emili Duró

  • Empresari i expert motivacional, destaca el paper que juguen les persones optimistes en el dia a dia de qualsevol empresa
  • Dissabte, 8 d'octubre, a les 13:20 h, a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVEPlay.cat

Per
Emili Duró i Anna Cler al set del programa 'Noms propis'
Emili Duró i Anna Cler al set del programa 'Noms propis'

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, Anna Cler entrevista Emili Duró. Empresari i expert en motivació, realitza nombroses conferències i xerrades a institucions i empreses. Amb una àmplia trajectòria professional, va començar treballant en el món de l’auditoria i va arribar a ser soci d’una important consultora del sector.

Emili Duró, protagonista a 'Noms propis'

Emili Duró, protagonista a 'Noms propis' RTVE CATALUNYA

A partir d'una conferència que va fer a Galícia on va canviar el guió per parlar als assistents sobre 'com afrontar el dia a dia' a l'empresa, el vídeo es va fer viral i el van començar a trucar per fer presentacions i conferències per tot arreu. Des de llavors i després de molts anys treballant a la consultora, va decidir deixar-ho tot i canviar de vida per donar xerrades motivacionals.

Emili Duró ha treballat en el món de l'auditoria i és conferenciant

Ha treballat en el món de l'auditoria i és conferenciant RTVE CATALUNYA

Emili Duró és una persona optimista però també crítica. Creu que els problemes actuals són més emocionals que no pas racionals. I considera que els 'optimistes rendeixen el doble que els que no ho són'. Considera que la psicologia s’ha centrat sempre a donar resposta i anàlisi a les persones amb problemes quan el que convindria, segons el seu parer, és estudiar també aquells qui fan les coses amb energia i passió.

RTVE

anterior siguiente