Enlaces accesibilidad
Noms propis

'Noms propis' conversa amb el compositor Joan Albert Amargós

  • La major part de la seva carrera l’ha dedicat a fer arranjaments musicals d'artistes com Tomatito, Mecano o Paco de Lucía
  • Dissabte, 22 d'octubre, a les 13:20 h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVEPlay.cat

Per
Joan Albert Amargós i Anna Cler al set del programa
Joan Albert Amargós i Anna Cler al set del programa

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Al 'Noms propis' d'aquesta setmana, Anna Cler entrevista Joan Albert Amargós. Artista polivalent, considera que la seva faceta com a compositor i arranjador li ha donat una visió àmplia i renovada de la música.

Joan Albert Amargós es considera un artista molt polivalent

Joan Albert Amargós es considera un artista molt polivalent RTVE CATALUNYA

Gran part de la seva carrera l’ha dedicat a fer arranjaments musicals per a artistes com Alfredo Kraus, Quico Pi de la Serra, Montserrat Caballé, Camarón de la Isla, Paco de Lucía, Víctor Manuel, Ana Belén, Joan Manuel Serrat, Tomatito, Mecano, Luz Casal, Miguel Ríos o Pasión Vega. Fins i tot ha estat nominat a un Premi Grammy.

Autor de la banda sonora dels Jocs Olímpics de Barcelona, explicarà també les seves connexions amb el flamenc, un gènere del que es declara entusiasta.

Joan Albert Amargós, protagonista a 'Noms propis'

Joan Albert Amargós, protagonista a 'Noms propis' RTVE CATALUNYA

El seu pare era aparellador i l’avi patern, Josep Amargós, arquitecte. D’aquí prové la seva altre passió, l’arquitectura. L’avi matern va ser el compositor Joan Altisent. Ambdós, tenen un carrer al seu nom a la ciutat de Barcelona.

RTVE

anterior siguiente