Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

Joan Ridao, aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs entrevista el director de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern i professor de Dret de la Universitat de Barcelona
  • Dissabte, 18 de març, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els nostres continguts a RTVEPlay.cat

Per
Joan Ridao al plató del programa 'Aquí parlem'
Lluís Falgàs entrevista Joan Ridao

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa s'emet els dissabtes a les 20:30 i els diumenges a les 19:30 hores al Canal 24horas.

'Aquí parlem' rep aquesta setmana Joan Ridao. Lluís Falgàs, director i presentador de l'espai d'informació política d'RTVE Catalunya, entrevista el director de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern de la Generalitat de Catalunya i professor de Dret de la Universitat de Barcelona, que acaba de publicar 'Una història del català a l’escola'. El programa també analitza l'actualitat política i parlamentària de la setmana.

Joan Ridao s'asseu al plató d''Aquí parlem'. Doctor en Ciència Política i de l'Administració i professor de Dret Constitucional, Ridao va ser lletrat major del Parlament de Catalunya, on també va ser diputat, així com del Congrés dels Diputats. És membre d'Esquerra Republicana de Catalunya. Autor de diversos llibres, acaba de publicar 'Una història del català a l'escola' (Pòrtic Edicions). Lluís Falgàs conversarà amb ell sobre el llibre i altres temes jurídics i polítics d'actualitat.

L'espai dirigit per Lluís Falgàs també analitzarà l'actualitat política d'una setmana en la qual la Generalitat ha recuperat la Queta per a la campanya de foment de la llengua 'Provem-ho en català'. També s'ha repetit al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) el judici als membres de la mesa del Parlament en l'època en la qual la presidia Carme Forcadell i estem en espera de la sentència del judici a Laura Borràs.

RTVE

anterior siguiente