Enlaces accesibilidad
Va de verd

Lligar amb plantes, aquesta setmana a 'Va de verd'

  • Veurem com lliguen els plant lovers, i com enriqueix la parella compartir la passió per les plantes
  • En Marc Giró ens parlarà del sex appeal de les plantes
  • Diumenge, 4 de juny, a les 13:15 h a La 2
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
María Gómez presenta 'Va de verd'
María Gómez presenta 'Va de verd'

'Va de verd' és el programa de RTVE Catalunya dedicat a les plantes. Presentat per Maria Gómez i dirigit per David Ruiz i Salvador Rich, s'emet els diumenges a La 2.

Les relacions amoroses entre els aficionats a la botànica serà el tema d'aquesta setmana a 'Va de verd'. El programa visitarà el Planteka Fest, un esdeveniment on fan xerrades i trobades sobre les plantes i, a més, els assistents poden tenir cites ràpides. Comptarem amb els millor consells dels 'molys' i amb en Marc Giró aprendrem a lligar a través de les plantes

Lligar pel mòbil està a l’ordre del dia. Si, a més, sou amants de les plantes aquest capítol us ajudarà a descobrir altres maneres de conèixer algú i que no surti corrents quan vegi que teniu desenes de plantes a casa, o gasteu una quantitat considerable de diners en mimar-les.

De fet, aquest és un dels consells que hem de tenir en compte si volem caure-li bé a un plant lover. Ens ho explicarà en Kevin Jiménez, tot un expert en relacions vinculades a les plantes, tal com mostra al seu perfil d’instagram @kevinfolia. També coneixerem en Pancho Doren i el Jesús Monteagudo de Casa Protea, que de l’amor a les plantes n’han tret profit, tant personal com professionalment.

La Maria Gómez ha viatjat també a Tenerife per comprovar, amb l’Eva Di Giacomo i l’Ezequiel Fernández, casats i amb dos fills, el potencial que pot suposar per les parelles compartir aquesta afició.

També coneixerem a 'Va de verd' el Planteka Fest, un festival on no només es fan xerrades, tallers i conferències relacionades amb la botànica. Allà, un intercanvi d’esqueixos pot servir d’excusa per tenir una cita ràpida.

La curiositat per les plantes és sexy, i amb aquesta premisa en Marc Giró, presentador de 'Latexou amb Marc Giró' li ensenyarà a la Maria Gómez com trobar el sex appeal de les plantes.

RTVE

anterior siguiente