Enlaces accesibilidad
Eleccions 23J

RTVE Catalunya emet entrevistes als candidats de les eleccions generals del 23J

  • Lluís Falgàs preguntarà als líders dels diferents partits amb representació sobre els temes que preocupen a la ciutadania
  • L'actualitat informativa de campanya es podrà seguir des dels informatius de TVE Catalunya i de Ràdio 4
  • RTVE Play Catalunya informarà de la campanya des del portal dedicat al 23J

Per
Juan José Aizcorbe (VOX), Mireia Vehí (CUP), NacHo Martín Blanco (PP), Roger Montañola (PDeCAT), Pilar Calvo (Junts per Catalunya), Gerardo Pisarello (SUMAR - ECP), Merit
Els candidats al Congrés dels Diputats que seran entrevistats per Lluís Falgàs

RTVE Catalunya emet durant el període electoral una sèrie d'entrevistes amb els líders de les formacions amb representació. Conduïdes pel periodista Lluís Falgàs, s'emetran al Canal 24 Horas i a RTVE Play Catalunya a les 19h.

RTVE Catalunya comença demà una sèrie d'entrevistes electorals amb els líders dels partits polítics que tenen representació en el Congrés dels Diputats. El periodista especialitzat en temes polítics Lluís Falgàs serà l'encarregat de preguntar als diferents representants sobre programes electorals, possibles pactes i tots aquells temes que preocupen a la ciutadania. Les entrevistes tindran una durada variable, tal com marca la Junta Electoral, segons els escons obtinguts als comicis del 2019.

El calendari d'entrevistes serà el següent:

  • Dimarts 11 de juliol – Juan José Aizcorbe (VOX)
  • Dimecres 12 de juliol – Mireia Vehí (CUP)
  • Dijous 13 de juliol – Nacho Martín Blanco (PP)
  • Divendres 14 de juliol – Roger Montañola (PDeCAT)
  • Dilluns 17 de juliol – Pilar Calvo (Junts per Catalunya)
  • Dimarts 18 de juliol – Gerardo Pisarello (SUMAR - En Comú Podem)
  • Dimecres 19 de juliol – Meritxell Batet (PSC)
  • Dijous 20 – Francesc-Marc Àlvaro (ERC)

Per la seva banda, els espectadors podran seguir el dia a dia de la campanya electoral a 'L'Informatiu' que TVE Catalunya emet diàriament a les 14h i de dilluns a divendres també a les 16h, en els butlletins de Ràdio 4, així com en les desconnexions de RNE i Ràdio 5. Els mitjans digitals de RTVE Catalunya actualitzaran tota la informació de la campanya en el portal dedicat al 23J i des compte de Twitter de RTVE Notícies.

Amb motiu del final de campanya, a Ràdio 4 realitzaran un programa conduït per Andreu Viñas a les 22h. El dia dels comicis, els professionals de TVE Catalunya participaran durant tota la jornada en els avanços informatius de La 1 i el Canal 24 Horas, i al vespre entraran en directe des de les seus dels partits catalans en el programa especial dedicat a l'escrutini. Ràdio 4 emetrà un programa especial presentat per Sònia Urbano des de les 20h, en el qual s'analitzaran els resultats de la mà d'analistes.

RTVE

anterior siguiente