Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

'Cafè d'idees' inaugura dimarts la quarta temporada amb la voluntat de continuar marcant l'agenda informativa

  • Dirigit i presentat per Gemma Nierga, el programa afronta una temporada carregada d'incògnites polítiques
  • Jaume Asens és el primer convidat del matinal informatiu, que s'ha consolidat com a referent de l'actualitat
  • De dilluns a divendres, a les 8:00h a La 2, Ràdio 4 i 24 Horas

Per
Cafè d'idees, informació i actualitat amb Gemma Nierga

'Cafè d'idees' és el matinal informatiu de RTVE Catalunya, que dirigeix i presenta Gemma Nierga, amb Lorena del Amo al bloc d'actualitat, i edició de Sandra Morales.

'Cafè d'idees', conduït per Gemma Nierga, engega dimarts la quarta temporada. L'equip de Gemma Nierga reprèn les emissions després de l'estiu amb una entrevista a l'exdiputat d'En comú - Podem i membre de Sumar Jaume Asens, amb qui repassarà l'actualitat política.

El matinal informatiu de RTVE Catalunya 'Cafè d'idees' torna dimarts a la graella de La 2, Ràdio 4 i el Canal 24 Horas per continuar marcant l'agenda informativa a Catalunya, tal com porta fent des que es va estrenar.

La quarta temporada del programa, dirigit i presentat per Gemma Nierga, es nodrirà dels continguts informatius de cada jornada, que analitzarà amb els analistes habituals: Toni Aira, Montserrat Nebrera, Fidel Masreal, Esther Vera, Milagros Pérez Oliva, Antonio Baños, Rafa López, Isabel Garcia Pagan, Neus Tomás, Carles Fernández, Sara González, Iñaki Ellakuría, Joan López Alegre, Ricard Fernández Déu, Iva Anguera, Quico Sallés, entre altres.

El programa, que s'emet en simulcast per La 2, Ràdio 4 i el Canal 24 Horas, acosta espectadors i oients a tota l'actualitat del dia. Els dilluns, amb la tertúlia esportiva amb Pitu Abril i Carme Barceló; els dimarts, amb el Galliner polític de Queco Novell, Manu Simarro i Manel Lucas; els dijous, tota la cultura amb Víctor Amela, i els divendres, cinema i sèries amb Pep Prieto.

Dimarts 12, Gemma Nierga entrevista Jaume Asens. L'advocat i exdiputat d'En comú – Podem, és actualment membre de l'equip negociador de Sumar. Amb ell qui parlarà de l'estat de les negociacions per formar govern, la presència del català al Congrés dels Diputats i altres temes d'actualitat política.

RTVE

anterior siguiente