Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Les T de Teatre visiten 'Punts de vista' per presentar 'La dona fantasma'

  • El magazín presentat per Tània Sarrias també estrena la secció 'El teatre a casa'
  • Aquesta setmana sèries, amb Paula Hergar, i vídeojocs, amb Oriol Bartumeu
  • Divendres 13 d'octubre a les 19:10h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista'

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

'Punts de vista' no marxa de pont! Àgata Roca, Mamen Duch, Carme Pla i Marta Pérez, o el que és el mateix, les T de Teatre, hi presentaran 'La dona fantasma'. El magazín cultural que condueix Tània Sarrias compta també amb música en directe de la mà de Paraíso 33.

El pont és un bon moment per gaudir de la cultura, així que 'Punts de Vista' ens porta algunes recomanacions del panorama cultural català. La primera ve de la mà de la companyia T de Teatre, que està representant al Teatre Romea de Barcelona 'La dona fantasma'. Tània Sarrias conversarà amb Àgata Roca, Mamen Duch, Carme Pla i Marta Pérez sobre aquest muntatge escrit i dirigit per Mariano Tenconi, un espectacle metateatral que fa sàtira sobre la innocència d'aquells moments de la vida en què tot és possible.

Aquest divendres, Paula Hergar porta les seves recomanacions sobre les sèries del moment i Oriol Bartumeu, les últimes novetats en el món dels videojocs.

L'escenari de 'Punts de Vista' acull aquesta setmana la primera entrega de la secció 'El teatre a casa', amb una actuació de la companyia Fac-òF. I la música en directe la posa el duet Paraíso 33.

RTVE

anterior siguiente