Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Enric Cambray i Sergi Belbel presenten 'Hamlet.01' a 'Punts de vista'

  • L'espai de cultura que presenta Tània Sarrias estrena 'Curts de vista', una secció d'improvisació
  • Actuacions en directe de Jodie Cash i Roger Berruezo

Per
Tània Sarrias, Enric Cambray i Sergi Belbel al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias entrevista Enric Cambray i Sergi Belbel a 'Punts de Vista'

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

'Punts de vista' arriba aquest divendres carregat de continguts. Tània Sarrias entrevista Enric Cambray i Sergi Belbel per 'Hamlet.01'. La secció Club de lectura estrena el Club de lectura en ruta i la companyia Impro Barcelona analitza les notícies culturals de la setmana.

Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'

Tània Sarrias, presentadora de 'Punts de vista' RTVE Catalunya

Aquest divendres, 'Punts de Vista' ens porta l'última hora de l'actualitat cultural de Catalunya. És el cas de 'Hamlet.01'. Interpretada per Enric Cambray, sota la batuta de Sergi Belbel, l'han representat al Temporada Alta. Tània Sarrias conversa amb l'intèrpret i el director de l'obra, una funció que promet entretenir i fer riure al públic amb el Hamlet de Shakespeare amb Enric Cambray interpretant tots els papers d'una auca shakespeariana.

A més de la secció Punts Perduts, amb Dolo Beltran, el programa compta amb l'actuació de Jodie Cash i el debut de l'actor Roger Berruezo, qui presenta el seu projecte musical en solitari.

Jodie Cash al plató de 'Punts de Vista'

Actuació de Jodie Cash a 'Punts de Vista' RTVE Catalunya

D'altra banda, el Club de lectura estrena el primer Club de lectura en ruta, que aquesta temporada el portarà a visitar diferents clubs de Catalunya.

I 'Punts de vista' estrena la secció 'Curts de Vista'. La companyia Impro Barcelona analitza les notícies culturals de la setmana, sempre amb un to d'humor.

RTVE

anterior siguiente