Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Aquesta setmana, 'Punts de vista' arriba carregat de cultura teatral amb 'El Substitut' i 'Victorina'

  • El programa cultural de RTVE Catalunya compta amb les seccions 'Art a la Vista' i 'Teatre'
  • Homenatge a Tete Montoliu amb les actuacions d'Ignasi Terraza i Laura Simon
  • Divendres 27 d'octubre a les 19:05h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias, presentadora de 'Punts de vista'

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, acull aquest divendres a Pep Plaza, protagonista i productor de l'espectacle 'El Substitut'. Tània Sarrias també parla amb Silvia Marsó i Gracia Fernández, protagonistes de l'obra 'Victorina'.

Aquest divendres, 'Punts de vista' parla amb Pep Plaza, qui presenta el seu últim muntatge 'El substitut', un espectacle humorístic on interpreta a més de 500 personatges, que es podrà veure al Teatre Borràs entre el 26 d'octubre i l'11 de novembre del 2023.

Del teatre d'humor, passarem al teatre d'afecte i amor. La Tània Sarrias entrevista les protagonistes de l'obra teatral 'Victorina', Silvia Marsó i Gracia Fernández, una obra que és tota una declaració a l'amor al teatre. La peça teatral es pot veure al Teatre Akadèmia fins al 5 de novembre del 2023.

El tret distintiu del programa cultural d'aquest divendres el posen Ignasi Terraza i Laura Simon, amb la seva actuació de jazz homenatjant a Tete Montoliu.

El magazín cultural també compta amb la secció d''Art a la Vista' amb Cristina Sala, i la secció de teatre amb Míriam Tortosa.

RTVE

anterior siguiente