Enlaces accesibilidad
Zoom festival

Els programes 'Punts de vista, 'Mapes mentals' i 'Urraca, cazador de rojos, finalistes als Zoom Festival

  • Fins el 16 de novembre es pot votar per escollir el millor format audiovisual
  • La 21a edició dels Premis Internacionals de Continguts Audiovisuals de Catalunya Zoom Festival se celebrarà del 23 al 25 de novembre a Igualada

Per
Cartell de 'Urraca, cazador de rojos', tot l'equip de 'Punts de vista' i la presentadora de 'Mapes Mentals'. Ana Boadas, que són els finalistes al Zoom Festival
'Urraca, cazador de rojos', 'Punts de vista' i 'Mapes Mentals', finalistes al Zoom Festival

Els Premis Internacionals de Continguts Audiovisuals de Catalunya han obert les votacions dels treballs finalistes a 'Millor Format de TV Català'. Els programes 'Mapes mentals', 'Punts de vista' i el documental participat per RTVE, 'Urraca, cazador de rojos', són els treballs de RTVE que ja es poden votar a la pàgina web del festival.

Presentat per la periodista Ana Boadas, 'Mapes mentals' és un programa de TVE Catalunya, que endreçant idees i emocions vol contribuir a millorar el benestar psicològic i emocional. S'emet els dissabtes a La 2.

'Punts de vista' és el programa cultural de la 2 de RTVE Catalunya dels divendres a La 2. Presentat per Tània Sarrias, és una aposta per la música en directe, tant d'artistes consagrats com de talents emergents, i un espai per a artistes de totes les disciplines, amb especial importància de la dansa i el teatre musical.

El documental participat per RTVE, 'Urraca, cazador de rojos', narra la història de Pedro Urraca, un policia espanyol i agent de la Gestapo que va liderar la persecució de republicans espanyols exiliats a França durant l'ocupació nazi. Va perseguir jueus que fugien del nazisme i va ajudar a la detenció i expulsió a Espanya, entre d'altres, del President de la Generalitat Lluís Companys.

D'entre les 41 propostes seleccionades als Premis Zoom, guardonaran els millors formats de Ficció, Entreteniment, Informatiu, Esportiu, Cultural i Divulgatiu.

El Zoom Festival ha reconegut en diverses ocasions les produccions de TVE. La passada edició TVE va rebre el premi Trajectòria per la seva producció de ficció; 'Descalzo sobre la tierra roja' va aconseguir el premi a la Millor Minisèrie; i la tv movie 'Vicente Ferrer' va rebre una menció especial del jurat, respectivament. Les dues ficcions participades per RTVE.

RTVE

anterior siguiente