Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Marta Rota, la Companyia Carla Sisteré i Paula Valls, aquesta setmana a 'Punts de vista'

El magazín cultural de RTVE presenta Marta Rota, la il·lustre dama de l'alta costura catalana

Divendres 3 de novembre a les 18:55h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias, presentadora de 'Punts de vista'

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

Aquesta setmana marcada per Halloween, 'Punts de vista' rebrà a la modista d'alta costura Marta Rota. El programa que presenta la Tània Sarrias també gaudirà amb l'actuació de dansa de la Companyia Carla Sisterë, i l'actuació musical de la compositora Paula Valls.

Tània Sarrias entrevistarà Marta Rota, una llegendària, visionària i referent en la moda d'alta costura. Rota va implantar a Barcelona l'alta costura de les passarel·les de París dels anys seixanta, amb la seva marca Tot-Hom, coneguda arreu del món. Te una botiga a Barcelona i una altre a Madrid, i funciona sota les directrius de Marta Rota i les seves dues filles, Alejandra i Andrea Osés.

De la moda, farem un canvi de secció a 'Punts de vista' amb l'actuació de dansa de la Companyia Carla Sisterë. Fundada el 2020 a Barcelona i sota la direcció de Carla Sisteré. La companyia respon a un projecte per recollir i potenciar la dansa entre els joves. Paula Valls, compositora catalana de música 'soul' amb semblança al 'folk' estatunidenc, també actuarà en el plató i comptarem amb les novetats sobre 'Sèries' amb Paula Hergar i 'Videojocs' amb Oriol Bartumeu.

RTVE

anterior siguiente