Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Marc Recha i Montse Germán presenten el thriller 'Ruta salvatge', a 'Punts de vista'

El magazín cultural de RTVE analitza amb les autores Joana Pardos i Magdalene Oliver el seu documental sobre Alexia Putellas

Actuació de 'La Ludwig Band', presenten el nou disc 'Gràcies per venir'

Per
'La Ludwig Band' presenta 'Gràcies per venir'
'La Ludwig Band' presenta 'Gràcies per venir'

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

Aquesta setmana, a 'Punts de vista' Marc Recha i Montse Germán presenten el nou thriller rodat a la Cerdanya, 'Ruta salvatge'. I comptem amb la visita de Joana Pardos i Magdalena Oliver, directora i sotsdirectora del documental sobre la història d’Alexia Putellas. Música en directe amb 'La Ludwig Band' i la companyia 'Impro Barcelona' participa a la secció 'Curts de vista'; i en Víctor Clares ens apropa les novetats musicals.

Ens acompanyarà Marc Recha i Montse Germán per parlar sobre 'Ruta salvatge', un thriller situat enmig d’un ambient pirinenc que s’estrena el pròxim 17 de novembre.

Tània Sarrias entrevista Joana Pardos i Magdalena Oliver, directora i subdirectora d’'Alexia, Labor Omnia Vincit', una sèrie documental sobre la història d’Alexia Putellas que ha estat nominada als Premis Emmy Internacionals.

També gaudirem amb l'actuació de 'La Ludwig Band', qui presenta nou disc: 'Gràcies per venir'. Aquesta tercera entrega potencia un esperit coral de la banda més roquer, enfocat al directe.

Comptarem a 'Punts de vista' a més amb la secció 'Curts de Vista', amb la companyia 'Impro Barcelona' que analitzaran una notícia cultural en un show d'improvisació. I la secció de música amb Víctor Clares.

Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'

Tània Sarrias presenta 'Punts de vista' RTVE Catalunya

RTVE

anterior siguiente