Enlaces accesibilidad
Punts de vista

David Selvas i Laia Marull presenten 'Love, love, love' a 'Punts de vista'

  • Tània Sarrias també entrevista Laura Ferrés, que estrena 'La imatge permanent', premiada a la Seminci

Per
Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias, presentadora de 'Punts de vista'

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

'Punts de vista' arriba aquesta setmana carregat de continguts culturals. A més de les entrevistes a David Selvas i Laia Marull, protagonistes de l'obra 'Love, love, love', i a la directora de 'La imatge permanent', Laura Ferrés, el programa que presenta Tània Sarrias compta amb les actuacions de Marina BBFace & The Beatroots i Nil Moliner.

El programa arrenca a ritme de soul amb l'actuació de Marina BBFace & The Beatroots, que visiten l'espai cultural de RTVE Catalunya per presentar-hi 'Your Smile', el primer single d'un nou projecte que floreix després d'un parèntesi obligat, encara que l'actuació d''I can't let him go' ens farà viatjar al seu primer disc.

Tània Sarrias entrevista Laura Ferrés, que presenta 'La imatge permanent', un llargmetratge que s'estrena avui a les sales de cinema. La història, que acaba de guanyar l'Espiga d'or de la Seminci, s'inspira en la família materna de la directora.

A la segona entrevista, David Selvas i Laia Marull ens parlen de 'Love, love, love', en cartell fins al 3 de desembre a la Sala Villarroel de Barcelona. L'obra fa un recorregut per la història d'una família prenent com a punt de partida l'estrena de l''All you need is love', de The Beatles, a la BBC a finals dels seixanta, un moment en què es creia que tot era possible.

Nil Moliner tanca el programa amb la interpretació de 'Dos primaveras', un dels èxits del seu tercer àlbum, 'Lugar Paraíso'. Aquesta nova entrega serà presentada en un gran concert al Palau Sant Jordi de Barcelona el 20 d'abril de 2024.

RTVE

anterior siguiente