Enlaces accesibilidad
La recepta perduda

Sílvia Abril acomiada la tercera temporada de 'La recepta perduda' amb 'Mandonguilles guisades'

Per
Sílvia Abril cuina amb la Lluïsa i un grup de nens i nenes
Implicar la canalla en la cuina és fonamental perquè no es perdin les receptes tradicionals

'La recepta perduda' és un programa que pretén recuperar la flaire de les cuines d'antany de la mà de Sílvia Abril, alhora que fa un retrat humà dels pobles de Catalunya. S'emet els diumenges al migdia a La 2.

Diumenge 'La recepta perduda' acomiada la tercera temporada amb tot un repte. Sílvia Abril vol ensenyar una recepta tradicional a l'escola de la seva filla i farà mandonguilles abocant molt del que ha après aquesta temporada.

Si hi ha una cosa important a la cuina és poder transmetre les receptes de tota la vida a les noves generacions perquè. Per això, i per tancar la tercera temporada, Sílvia Abril aprofita que ha d'ensenyar a cuinar una recepta tradicional a tota una classe de nenes i nens que tenen moltes ganes d'aprendre per cuinar unes mandonguilles.

L'ajudarà la Lluïsa, la cuinera que va conèixer al Serrallo, amb qui va aprendre a fer el romesco de moixina. La Lluïsa cuinarà un plat que agrada a grans i petits: mandonguilles amb pèsols i gambes. Una recepta que recull els millors productes del mar i la muntanya i que farà que la canalla a banda de menjar aprengui els millors trucs de la cuina casolana.

Sílvia Abril serveix mandonguilles al grup de nens i nenes que les han cuinat

Sílvia Abril acomiada la tercera temporada de 'La recepta perduda' RTVE Catalunya

El capítol també recull alguns dels millors moments de la temporada de 'La recepta perduda', que ha descobert receptes tan variades com la cassola de tros, a Linyola; el fricandó, a Camprodon; la caldereta de llagosta, a Menorca, i els peus de porc amb múrgoles, a Osona, entre altres.

RTVE

anterior siguiente