Enlaces accesibilidad
Punts de vista

'Punts de vista' engega el 2024 amb Àngel Llàcer i 'The producers'

  • El programa cultural de RTVE Catalunya compta amb les seccions 'Art a la Vista' i 'Teatre'

Per
Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista'

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, torna després de la pausa nadalenca amb Àngel Llàcer, actor i director escènic de 'The producers'. Tània Sarrias també entrevista Laura Vila Kremer, protagonista de l'obra 'Hermafrodites a cavall o la rebel·loó del desig'.

Aquest divendres, 'Punts de vista' rep la visita d'Àngel Llàcer, primer convidat de l'any. El director escènic i intèrpret hi presenta 'The producers', l'exitós musical que es pot veure al Teatre Tívoli de Barcelona fins al 4 de febrer. A partir del 5 de març, el muntatge serà al Nuevo Teatro Alcalá de Madrid. Llàcer, acompanyat d'Alexandre Ars, Raúl Maro, Armando Pita i Gerard Alonso, ens oferirà un fragment del musical amb el tema 'Ponle pluma'.

També fins al 4 de febrer, al Teatre Tantarantana de Barcelona es pot veure 'Hermafrodites a cavall o la rebel·lió del desig', l'obra documental de l'actriu Laura Vila Kremer. Aquesta obra, narrada en primera persona, reflexiona sobre els problemes que viuen les persones intersexuals.

Tània Sarrias i l'equip del 'Punts de vista'

Les seccions de 'Punts de vista' cobreixen totes les discipilines artístiques RTVE Catalunya

A més, el plató de 'Punts de vista' serà l'escenari ideal per a les propostes de la setmana de les col·laboradores Míriam Tortosa, experta en teatre, i Cristina Sala, amb la secció 'Art a la vista'.

RTVE

anterior siguiente