Enlaces accesibilidad
Punts de vista

L'escriptor Andreu Martín, a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep a la banda Pelat i Pelut i la Dolo Beltrán proposa una nova ruta per Catalunya
  • Divendres 26 de gener a les 18:40h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias i l'equip del 'Punts de vista'
Les seccions de 'Punts de vista' cobreixen totes les discipilines artístiques RTVE Catalunya

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, compta divendres amb l'escriptor Andreu Martín i l'actuació de la banda Pelat i Pelut. A més, inclou la secció de rutes per Catalunya de la Dolo Beltrán i la secció 'Curts de vista' amb Impro Barcelona.

A 'Punts de vista' aquesta setmana, Tània Sarrias rep la visita d'Andreu Martín, tot un mestre de la novel·la policíaca. El plató es converteix en la sala d'interrogatoris perfecta per presentar 'Allò que només els passa als altres', el nou llibre de l'escriptor.

L'actuació musical del programa va a càrrec de Pelat i Pelut. Aquesta banda de rumba catalana presenta el disc 'Termomix', una batedora d'alegria i festa amb col·laboracions de luxe que es podrà gaudir el 3 de febrer a l'Atlàntida de Vic.

La col·laboradora del programa Dolo Beltrán proposa una ruta molt econòmica per alguns dels llocs més interessants del mapa català. A més, la secció 'Curts de vista' compta amb Impro Barcelona per posar en escena tot el contingut del programa d'aquesta setmana.

RTVE

anterior siguiente