El pizzaiolo Eric Ayala, aquesta setmana a 'Noms propis'
- Va veure un vídeo sobre pizzes napolitanes i li va agradar tant que va muntar un forn al jardí de casa de la seva mare
- Dissabte, 27 de gener, a les 15:00h a La 2
- Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya
'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.
Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler parlarà amb el pizzaiolo Eric Ayala, un jove que va perseguir el seu somni i l’ha pogut fer realitat. L’Eric es defineix com a una persona obsessiva I això a vegades li ha anat bé per poder tirar endavant projectes com el més recent, obrir una pizzeria de pizzes napolitanes a Sabadell. També és un personatge que té molts seguidors a les xarxes.
Un bon dia, l’Eric va descobrir, per casualitat, un vídeo a internet sobre les pizzes napolitanes. El va fascinar tant que va decidir obrir una pizzeria al jardí de casa de la seva mare, que es va convertir en un lloc de peregrinació per amics i coneguts. Poc després va marxar a Nàpols per formar-se i buscar feina. Allà va haver de saltar molts obstacles abans no va trobar una pizzeria que l’acceptés i els propietaris de la pizzeria que el van contractar, es van convertir per a ell, en família. Encara avui hi té relació. Una història de superació i de molta voluntat que ens explicarà aquesta setmana al programa.
Eric Ayala és un apassionat. I gràcies a ser així ha anat tocant moltes tecles des de que és petit. Primer va ser el futbol, després l’skate o les batalles de galls. Sempre ha comptat amb el suport dels pares i de la seva germana que l’ha anat seguint en tot allò que fa. El més recent ha estat obrir una pizzeria a Sabadell que té una llarga cua de llista d’espera i que porta el nom del seu pare, Emiliano, que es va suïcidar ara fa dos anys. Aquest ha estat un cop fort a la vida de l’Eric I ens ho explicarà recordant que el seu pare, poc abans de morir li va dir que no deixés mai de perseguir els seus somnis.