Enlaces accesibilidad
Punts de vista

L'escriptor Pol Guasch, a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep la visita de la banda Els Amics de les Arts i de la cantant Suzanna
  • Nou horari i dia d'emissió; els dissabtes al migdia
  • Dissabte 13 d'abril a les 14:00h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias i l'equip del 'Punts de vista'
Les seccions de 'Punts de vista' cobreixen totes les discipilines artístiques RTVE Catalunya

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, arriba amb nou horari i dia d'emissió. A partir d'ara s'emetrà els dissabtes al migdia. Aquesta setmana el programa compta amb la visita de l'escriptor Pol Guasch, de la banda Els Amics de les Arts i de la cantant Suzanna. A més, inclou les seccions 'Punts perduts' i 'Curts de vista'.

Aquesta setmana, Tània Sarrias entrevista Pol Guasch. L'escriptor estrena la seva segona novel·la titulada 'Ofert a les mans, el paradís crema', que tracta sobre l'amistat en un món abocat al col·lapse.

Els Amics de les Arts, el grup català de pop, també participarà al programa. A punt de celebrar el seu vintè aniversari com a banda, presenten el seu nou àlbum, titulat 'Les paraules que triem no dir'.

El pop no serà l'única melodia que sonarà. Suzanna, cantant, compositora i productora, estrenarà a 'Punts de Vista' la seva cançó titulada 'Café, Música & Jijí'.

A més, el programa comptarà amb la col·laboradora Dolo Beltrán, amb la seva secció de 'Punts perduts', i amb l'Impro Barcelona, amb la secció 'Curts de Vista'. 

 

RTVE

anterior siguiente