Enlaces accesibilidad
Va de verd

'Nens i plantes', aquesta setmana a 'Va de verd'

  • El programa s’interessa en saber com es relacionen els més joves amb l’agricultura ecològica i què fan els més petits per protegir el medi ambient
  • Diumenge, 5 de maig, a les 14:05h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
María Gómez és la presentadora de 'Va de verd'
María Gómez és la presentadora de 'Va de verd' RTVE CATALUNYA

'Va de verd' dedica el programa a parlar sobre la relació que tenen els més joves amb el medi ambient. Veurem diferents experiències de nens i nenes que han decidit involucrar-se activament en el seu entorn i que han incorporat el verd a la seva vida.

Coneixerem quina relació tenen els més joves amb tot el verd que els envolta i quina és la seva relació amb conceptes com agricultura ecològica, plantes, natura o medi ambient.

La María Gómez entrevistarà al Marc Miralles, un agricultor ecològic de disset anys que parlarà del que més li agrada de ser agricultor, ens ensenyarà algunes tècniques i ens explicarà els reptes als quals s’enfronten els més joves en el món de l’agricultura. També coneixerem el projecte de biodiversitat i hort escolar de l’Escola Joan Ardèvol de la mà dels seus alumnes, els Ecogreens.

A més, parlarà amb l’activista Francisco Vera, que ens donarà alguns consells per poder cuidar el medi ambient, i amb en Teo Asensio de l’organització Reforesta, i explicarà com plantar un arbre.

Els nens i nenes es convertiran aquesta setmana en 'molys' per ensenyar-nos a fer un herbari, ens mostraran alguns jocs sobre plantes i ens ajudaran a conèixer quin és el procés per fer xili.

RTVE

anterior siguiente