Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Àfrica Alonso presenta 'Una llum tímida', a 'Punts de vista'

  • El programa cultural serà l'escenari del cabaret 'Divina de la mort', l'espectacle de la jove companyia Fac-òF
  • Dissabte 1 de juny, a les 14:00h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias, presentadora de 'Punts de vista' RTVE Catalunya

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sàrrias i dirigit per Juan Fermín Gómez.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sàrrias, convida aquesta setmana l'actriu, directora i escriptora Àfrica Alonso, la companyia Fac-òF amb el seu espectacle 'Divina de la mort', l'artista i compositor Alessandro Mahmoud i l'artista de rap i ballarina Oli. A més, inclou la secció de 'Punts perduts' amb Dolo Beltrán i la de música conduïda per Víctor Clares.

La història d'amor de dues dones durant la dictadura franquista arriba al programa de 'Punts de Vista' en forma d'obra de teatre, novel·la i documental. Amb el títol 'Una llum tímida', Àfrica Alonso aprofundeix en aquest relat real que l'ha inspirat.

Aquest dissabte, el plató es converteix en escenari d'un cabaret. En clau de comèdia, la companyia Fac-òF, representarà un fragment de 'Divina de la mort', un espectacle de música, dansa i text, que reflexiona sobre la pressió estètica que es pateix avui dia. Els seus protagonistes dialoguen amb Tània Sàrrias sobre aquesta obra, en cartell al Teatre Maldà, del 3 al 28 de juny.

'Punts de Vista' serà l'última parada d'una gira europea que ha portat a Mahmood per 10 països i, amb la seva cançó 'Tuta Gold', la festa està assegurada. Amb la música d'Oli, qui aquest any debuta en solitari amb el disc 'Clavada', acomiadem un altre dissabte ple de cultura.

En aquest nou programa, la col·laboradora Dolo Beltrán recomanarà uns restaurants molt especials a la seva secció 'Punts perduts', i Víctor Clares, repassarà els grups imperdibles del Primavera Sound 2024.

RTVE

anterior siguiente