Enlaces accesibilidad
Vespres dedicats a la criança

'Farem el que podrem' tanca la temporada amb un especial amb els protagonistes d''Això no és Suècia'

  • El programa que presenta Gemma Nierga té com a convidats Aina Clotet i Marcel Borràs
  • La sèrie 'Això no és Suècia' arriba al final amb la retrobada de la Mariana i en Sam a les festes del barri
  • Dissabte, 1 de juny, a les 20:50h 'Això no és Suècia' i a les 21:30h 'Farem el que podrem' a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Marcel Borràs, Aina Clotet i Gemma Nierga
Marcel Borràs, Aina Clotet i Gemma Nierga, a 'Farem el que podrem' Josep Echaburu / RTVE Catalunya

El vespre dedicat a la criança de RTVE Catalunya posa punt final. 'Farem el que podrem', presentat per Gemma Nierga, rep Aina Clotet i Marcel Borràs, que, al seu torn, protagonitzen el darrer capítol d''Això no és Suècia'.

'Farem el que podrem' 8: 'Especial 'Això no és Suècia'

Aina Clotet i Marcel Borràs protagonitzen el darrer capítol de la primera temporada de 'Farem el que podrem'. Després de l’èxit de la sèrie 'Això no és Suècia', Gemma Nierga manté una agradable conversa amb els dos actors, que a la vida real també son parella i pares de dues criatures, i descobrim què suposa per a ells la criança.

A més, Clotet i Borràs expliquen anècdotes del rodatge i del procés de càsting. Amb humor, ironia i un to dramàtic, a la ficció es posen a la pell de la Mariana i en Samuel, una parella amb dues criatures petites que aspira a un ideal de vida i de criança. De fet, la parella creu que l’èxit de la sèrie es deu al fet que moltes persones, tinguin criatures o no, es veuen reflectides en els personatges, que busquen constantment la perfecció.

La criança, aquesta recerca de la perfecció, la pressió social, les dificultats per conciliar, les relacions de parella o els canvis de rols son alguns dels temes d''Això no és Suècia' i també són els eixos que vertebren aquesta conversa.

'Això no és Suècia' 8: 'Tot passa'

Han passat dos mesos des que la Marina i en Samuel van prendre una decisió dràstica sobre la seva situació familiar. Ara la parella navega incòmoda per les noves circumstàncies vitals, però les festes locals del barri podrien convertir-se en l'insospitat escenari d'un retrobament accidentat. Per la seva banda, la casa de les sueques és plena de caixes de mudança perquè marxen del barri. 

RTVE

anterior siguiente