Enlaces accesibilidad
Xats Casa RTVE Play

Alberto Fernández, Arseni Cañada i Ernest Riveras, als xats Casa RTVE Play

  • L'espai interactiu Casa RTVE Play a Casa Seat acull de dijous a dissabtes uns col·loquis amb els presentadors de RTVE Catalunya

Per
Alberto Fernández, Arseni Cañada i Ernest Riveras | Xats Casa RTVE Play

RTVE ha obert les portes fins a l'1 de juny, a la Casa Seat de Barcelona, la Casa RTVE Play, un ampli espai interactiu que permetrà al públic submergir-se en l'univers dels continguts de programes i sèries de la plataforma de RTVE Play i del Centre de Producció de RTVE Catalunya. A més, també se celebren de dijous a dissabte unes xerrades amb els presentadors de RTVE, conduïdes per la subdirectora d'Estratègia, Comunicació i Igualtat de RTVE Catalunya, Montse Tejera. Aquest vespre s'han iniciat els xats Casa RTVE Play amb el director de RTVE Play, Alberto Fernández, i els periodistes esportius Arseni Cañada i Ernest Riveras.

Durant el col·loqui Alberto Fernández ha explicat que RTVE Play pot competir amb gairebé qualsevol tipus de plataforma, fins i tot amb les plataformes que tenen drets esportius. Ha detallat les noves funcionalitats i millores de la plataforma com el multillenguatge, els subtítols en les llengües cooficials i l'anglès, millorar la navegació pels directes i la qualitat del vídeo, entre altres.

Fernández també ha explicat que els continguts més demandats són la ficció, el cinema nacional i internacional, que és el principal element de creixement de la plataforma en l'últim any, i els documentals. I ha destacat que els Telediarios estan tenint un visionat sota demanda cada vegada més important i que els esports són el contingut estrella del cap de setmana.

El periodista esportiu Ernest Riveras ha posat en valor els continguts originals de la plataforma i ha explicat tots els importants esdeveniments esportius que es podran veure pels diferents canals de RTVE i per RTVE Play: Eurocopa. Tour de França, Jocs Olímpics, Vuelta a Espanya, Jocs Paralímpics i la Copa Amèrica de Vela.

Per la seva banda, el periodista Arseni Cañada, presentador de 'Conexión París', ha explicat que els principals avantatges que veu de RTVE Play són que "pots veure la televisió lineal en el moment que vulguis" i que pel que fa als continguts esportius, quan a vegades se solapen competicions, l'usuari pot triar i consumir l'esport que vulgui. Cañada també ha destacat que veure per RTVE Play una retransmissió esportiva com La Vuelta, et permet triar la càmera que vulguis, per veure el pilot o canviar de càmera i només veure els ciclistes escapats, per exemple.

Els següents xats, que també es poden veure en streaming a RTVE Play Catalunya, seran:

  • El divendres 31 de maig a les 18h, hi haurà una xerrada entre els periodistes Oriol Nolis, Aina Galduf i Sònia Urbano; i a les 19:30h amb els presentadors, Tània Sarrias i Danae Boronat.
  • El dissabte 1 de juny a les 12h, la trobada tindrà lloc entre Jordi Hurtado, Elisenda Roca i Gemma Nierga.