Enlaces accesibilidad
RTVE Catalunya

Un cap de setmana ple de continguts culturals i entreteniment, a RTVE Catalunya

  • Dissabte, 'Farem el que podrem', presentat per Gemma Nierga, tanca la temporada amb una entrevista a Aina Clotet i Marcel Borràs, protagonistes d''Això no és Suècia'
  • Diumenge a 'De carrer' explora carrers històrics de Lleida i Barcelona, la plaça Nova del Vendrell i la de la Independència de Girona
  • L'Arxiu de RTVE Catalunya, un món al teu abast
  • Dissabte 1 de juny i diumenge 2 de juny a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Marcel Borràs, Aina Clotet i Gemma Nierga
Marcel Borràs, Aina Clotet i Gemma Nierga, a 'Farem el que podrem'

RTVE Catalunya ofereix aquest cap de setmana una programació cultural, informativa i d'entreteniment per a tots els gustos i tota la família. Dissabte, 'Punts de vista' ens porta les millors propostes culturals, descobrim Gerard Jofre a 'Noms propis' i, al vespre, darrera cita amb la franja dedicada a la criança, amb 'Això no és Suècia' i 'Farem el que podrem', el film 'Promeses a París', d'El cinema de La 2'. El diumenge és el torn de 'Va de verd' i 'De carrer'. També t'expliquem tot el que ofereix l'Arxiu de TVE Catalunya, i com accedir-hi.

Els dissabtes: cultura i entreteniment

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sàrrias, convida aquesta setmana l'actriu, directora i escriptora Àfrica Alonso, la companyia Fac-òF amb el seu espectacle 'Divina de la mort', l'artista i compositor Alessandro Mahmoud i l'artista de rap i ballarina Oli. A més, inclou la secció de 'Punts perduts' amb Dolo Beltrán i la de música conduïda per Víctor Clares.

Dissabte a les 14h a La 2.    

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler entrevista l'humorista i fill d'Eugenio, Gerard Jofra. Fa temps que recorda i reviu la figura del seu pare, i ara representa al Llantiol l'espectacle '¿Hay alguién?'. A la conversa parla dels seus pares, de l'humor i de la pel·lícula 'Saben aquell'.

Dissabte a les 15h a La 2.

El vespre dedicat a la criança de RTVE Catalunya posa punt final. 'Farem el que podrem', presentat per Gemma Nierga, rep Aina Clotet i Marcel Borràs, que, al seu torn, protagonitzen el darrer capítol d''Això no és Suècia'.

 Dissabte a les 20:50h a La 2.

'El cinema de La 2' emet aquest dissabte 'Promeses a París'. Després de tota una trajectòria com a alcaldessa d'una ciutat a prop de París, Clémence (Isabelle Huppert) afronta el seu major repte: presentar-se a ministra. Valenta i decidida, sempre s'ha bolcat amb els més desfavorits per salvar la ciutat de la pobresa i l'atur juntament amb l'ajuda de la seva fidel mà dreta Yazid (Reda Kateb), però ara, aquest nou càrrec li despertarà una ambició desconeguda. Serà capaç de mantenir el seu compromís amb els ciutadans i la seva integritat política o acabarà sucumbint al poder?

Dissabte a les 22h a La 2.

Els diumenges ‘Va de verd’ i 'De carrer'

Aquesta setmana a 'Va de verd', María Gómez ens descobreix alguns productes cultivats a casa nostra. Sovint encara pensem que mangos, papaies, kiwis i festucs són fruits exòtics i, en canvi, cada vegada més en podem trobar cultius propers, fins i tot de quilòmetre 0. Cultivar-los a prop resulta més rendible i a més, han demostrat ser adaptables al canvi climàtic. En diem cultius emergents.

Diumenge a les 14:15 a La 2.

Tot seguit, a 'De carrer', David Fernández i Nerea Sanfe recorreran la plaça de la Independència a Girona, la plaça Nova al Vendrell, el carrer del Carme a Lleida i el carrer d’Avinyó a Barcelona. Comptarà amb el testimoni de veïns i experts, tot desvelant històries i detalls ocults d’aquests llocs emblemàtics.

Diumenge a les 14:45h a La 2.

Arxiu de RTVE Catalunya 

Estem a punt d'iniciar la setmana de commemoració arreu del món pel Dia Mundial dels Arxius. A RTVE Catalunya treballem de valent perquè trobis tots els continguts de ràdio i televisió, i de franc. Vols saber com treballem? Entra a l'arxiu de Sant Cugat del Vallès i comença a gaudir del present i de la nostra història.