Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Òscar Dalmau i Fermí Puig presenten 'Núria Feliu. Supervedet', a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep la visita del grup musical Mayumana i reviu els grans clàssics de l'òpera amb NovAria
  • Dissabte 8 de juny, a les 14:05h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias i l'equip del 'Punts de vista'
Les seccions de 'Punts de vista' cobreixen totes les discipilines artístiques RTVE Catalunya

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sàrrias i dirigit per Juan Fermín Gómez.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sàrrias, convida aquesta setmana l'Òscar Dalmau i el Fermí Puig, el grup musical Mayumana i la productora musical NovAria. També, inclou la secció 'Art a la Vista', amb Cristina Sala, i de videojocs, amb Oriol Bartumeu.

El comunicador audiovisual Òscar Dalmau i el cronista i documentalista Fermí Puig són amics i admiradors de Núria Feliu i dos dels autors de 'Núria Feliu. Supervedet'. Aquest dissabte, a 'Punts de Vista', explicaran com va néixer aquest llibre i d'on s'ha extret la major part dels documents que en ell s'hi troben.

El plató vibrarà al ritme de la percussió de Mayumana, qui porta al programa un fragment del seu espectacle 'Impulso', en cartell al Teatre Apolo de Barcelona fins al 9 de juny. El programa clourà amb l'entrevista i l'actuació de NovAria amb motiu de 'Lyric & Songs', un àlbum que recupera els grans clàssics de l'òpera. A més, NovAria és la creadora del Cicle d'Òpera al Palau de la Música Catalana, per apropar aquest gènere al gran públic.

El 'Punts de Vista' d'aquesta setmana rep la visita de Cristina Sala amb la seva secció 'Art a la Vista' i del nostre expert en videojocs, Oriol Bartumeu, per tancar un altre dissabte ple de noves propostes culturals.

RTVE

anterior siguiente