Enlaces accesibilidad
'Terenci: la fabulació infinita'

RTVE Catalunya estrena la sèrie documental 'Terenci: la fabulació infinita'

Per
Terenci Moix
Terenci Moix va presentar molts programes de RTVE Catalunya RTVE Catalunya

'Terenci: La fabulació infinita' és una coproducció per RTVE Catalunya, juntament amb Filmin i Mañana, està dirigit per Marta Lallana, amb guió d'Álvaro Augusto.

RTVE Catalunya estrena 'Terenci: la fabulació infinita', una sèrie documental que narra la vida d'un dels personatge més influents de la segona meitat del segle XX basant-se en el testimoni de familiars i amics.

La sèrie documental 'Terenci: La fabulació infinita' repassa la vida i l'obra d'un dels escriptors més estimats de la nostra història. Hi apareixen alguns dels testimonis més propers a l'autor que, a través d'entrevistes i anècdotes, dibuixen el prisma de les mil cares que va ser Terenci, com la fotògrafa Colita, el polifacètic Boris Izaguirre, alguns dels seus familiars més propers i les seves exparelles Enric Majó i Pablo Parellada. Gairebé 20 entrevistats han volgut posar veu a la història de Terenci Moix. Consta de quatre capítols, que es podran veure els dies 8 i 15 de juny. Dissabte 8 s'estrena 'Ni tan sols es deia Terenci' i 'Brillant, intel·ligent, generós i...'.

La fotògrafa Colita

Colita, en un fotograma de 'Terenci: la fabulació infinita'

Si voleu gaudir de més contingut relacionat, a RTVE Play Catalunya hi trobeu la col·lecció '20 anys enyorant el faraònic Terenci Moix' amb alguns dels reportatges, imatges inèdites i documentals sobre l'escriptor, així com el programa 'Terenci a la fresca' on va entrevistar nombrosos personatges de la cultura i la societat catalana de l'època.