Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

Josep Rull, president del Parlament de Catalunya, a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs entrevista el nou president de la cambra catalana
  • Dissabte, 15 de juny, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els nostres continguts a RTVEPlay.cat

Per
Lluís Falgàs i Josep Rull
Lluís Falgàs i Josep Rull, a 'Aquí parlem' RTVE Catalunya

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24horas.

'Aquí parlem' es desplaça aquest cap de setmana al Parlament per entrevistar-hi el nou president, Josep Rull. Triat dilluns amb el vot de les forces independentistes, afronta una legislatura plena d'incògnites: la primera, qui conformarà el govern.

Josep Rull

El president del Parlament, Josep Rull, a 'Aquí parlem'

L'espai d'actualitat política catalana que dirigeix i presenta Lluís Falgàs s'enregistra aquesta setmana a la seu de la sobirania catalana, el Parlament de Catalunya, per entrevistar-hi el seu nou president, l'advocat terrassenc Josep Rull. Militant de Convergència Democràtica de Catalunya des que va entrar a formar part de les seves joventuts, les JNC, Rull és el que es coneix com un polític de pedra picada. Regidor a Terrassa, diputat al Parlament, era conseller de Territori i Sostenibilitat del govern de Carles Puigdemont al 2017. Va ser condemnat el 2018 i indultat el 2021. Actualment milita a Junts per Catalunya, formació per la qual ha obtingut l'escó que li ha permès assolir la presidència del Parlament

Lluís Falgàs li preguntarà sobre la XV legislatura, que tot just arrenca, i que de moment no té un clar aspirant a presidir-la motors a pocs dies d'iniciar la ronda de consultes, dimarts vinent.

RTVE

anterior siguiente