Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Miquel Guarro presenta We The Food, a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep la visita de Laura Alonso amb el seu ballet, que interpretarà un tastet d''El llac dels cignes'
  • Dissabte 15 de juny, a les 14:05h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista' Josep Echaburu

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sàrrias i dirigit per Juan Fermín Gómez.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sàrrias, convida aquesta setmana el xef pastisser Miquel Guarro, l'actriu Anna Griera, la companyia de ballet de Laura Alonso i el creador del gènere 'Rockmántico' Fehr Rivas. També inclou la secció de teatre amb Miriam Tortosa i de música amb Víctor Clares.

Aquest dissabte, Miquel Guarro canvia la cuina per la butaca del plató de 'Punts de Vista'. Amb una llarga trajectòria que el converteix en un dels grans xefs pastissers de casa nostra, aquest 2024 ha creat We The Food Studio, una assessoria creativa de projectes de pastisseria.

L'actriu Anna Griera és una de les intèrprets de llengua de signes d''EnCantados'. Explicarà en què consisteix aquest projecte inclusiu, que tradueix concerts per a persones sordes.

Laura Alonso arriba al programa de 'Punts de Vista' amb dos ballarins de la seva companyia, que interpretaran un fragment d''El llac dels cignes', un espectacle en cartell al Teatre Apolo fins el 30 de juny. I el gènere 'Rockmántico' arriba des de Mèxic de la mà del seu creador, Fehr Rivas. El cantautor acaba de publicar el seu segon disc 'Ser y Pertenecer'.

Per continuar amb un nou dissabte ple de cultura, la col·laboradora Miriam Tortosa acostarà als espectadors a l'entrellat dels textos teatrals i Víctor Clares, les darreres novetats en música.

RTVE

anterior siguiente