Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

'Aquí parlem' analitza les incògnites de l'arrencada de la XV legislatura

 

Per
Lluís Falgàs entrevista Josep Huguet, a 'Aquí parlem'
Lluís Falgàs entrevista Josep Huguet, a 'Aquí parlem' RTVE Catalunya

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre el diumenge a les 19:30h al Canal 24horas.

'Aquí parlem' posa damunt la taula els primers compassos de la XV legislatura del Parlament de Catalunya de la mà de Josep Huguet.

Josep Huguet s'asseu aquesta setmana al plató d''Aquí parlem'. Lluís Falgàs, director i presentador de l'espai d'anàlisi política de RTVE Catalunya, entrevista el polític membre d'Esquerra Republicana de Catalunya, formació de la qual era portaveu al Parlament català abans de ser designat conseller de Comerç, Turisme i Consum del primer tripartit (2004-2006), i conseller d'Innovació, Universitats i Empresa del (2006-2010). Nascut a Manresa el 1951, va formar part del moviment escolta i militant antifranquista de l'esquerra nacionalista. Llicenciat en enginyeria industrial i en història, durant la seva carrera ha exercit de professor i té nombroses publicacions en l'àmbit de l'assaig polític.

Josep Huguet

Josep Huguet, a 'Aquí parlem'

Lluís Falgàs parlarà amb Josep Huguet de la crisi generada pel lideratge a Esquerra Republicana de Catalunya i per la seva experiència en els governs tripartits de Maragall i Montilla. També li preguntarà quina és la seva aposta de cara a la investidura ara que Josep Rull ha posat en marxa el compte enrere electoral malgrat ni Illa ni Puigdemont tenen encara prou acords o si creu que arribarem al 26 d'agost sense govern i hi haurà repetició electoral el 13 d'octubre.

RTVE

anterior siguiente