Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Dani de la Orden presenta 'Casa en flames', en el final de temporada de 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep la visita de de Francesc Fàbregas amb el seu fotollibre 'Bruce Springsteen. Barcelona 1981'
  • Dissabte 22 de juny, a les 14:05h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias, presentadora de 'Punts de vista' RTVE Catalunya

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sàrrias i dirigit per Juan Fermín Gómez.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sàrrias, posa aquesta setmana el punt i final a la temporada amb el director de cinema i guionista Dani de la Orden i l'actor José Pérez-Ocaña, el fotògraf Francesc Fàbregas, el grup musical Maruja Limón i la banda de jazz Namina Roots. També, inclou les seccions de 'Punts perduts', de cinema i de 'Curts de Vista'.

'Punts de Vista' s'endinsa en la 'Casa en flames' de Dani de la Orden, que amb aquest film torna a dirigir en català a la gran pantalla. El director i l'actor Jose Pérez-Ocaña expliquen aquesta història que reflexiona sobre el costat més fosc d'una família i que s'estrena el divendres 28 de juny.

Francesc Fàbregas, pioner de la fotografia del rock, reviu la nit del 21 d'abril del 1981 al Palau d'Esports, quan va ser testimoni excepcional d'un concert icònic. Fàbregas va ser el fotògraf oficial del Boss i d'aquí ha nascut el fotollibre 'Bruce Springsteen. Barcelona 1981'.

El cicle Jazz a la Fresca de Terrassa celebra 25 anys i arrenca el proper 5 de juliol amb Namina Roots. El grup, però, fa parada primer al plató de 'Punts de Vista' amb la seva proposta musical d'arrel afroamericana. A més, Maruja Limón no només posa punt final al programa, sinó també a la temporada, a ritme de rumba catalana, flamenc i pop.

I per començar l'estiu amb bon peu, arriben les recomanacions de les col·laboradores: la Dolo Beltrán proposa tres festivals a la seva secció 'Punts perduts', Desirée de Fez comenta quines són les estrenes de cinema imprescindibles durant les vacances i Impro Barcelona fan un sketch amb algunes de les cançons que no poden faltar a cap Festa Major.

RTVE

anterior siguiente