Enlaces accesibilidad
De carrer

Els carrers de Solsona, Terrassa, Girona i Tarragona, a 'De carrer'

  • David Fernández i Nerea Sanfe descobreixen Solsona, Terrassa, Girona i Tarragona, tot desvetllant la història i tradicions dels seus carrers més emblemàtics
  • Diumenge, 23 de juny, a les 14:45 h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Podem veure a la Nerea Sanfe, en un moment del rodatge, passejant al carrer de la Cort Reial de Girona
La Nerea Sanfe passejant al carrer de la Cort Reial de Girona Comunicació RTVE Catalunya

'De Carrer' explora els secrets i tradicions de carrers emblemàtics des de l’artesania a la plaça del Palau Episcopal de Solsona, a una de les botigues més antigues del món al carrer de la Merceria de Tarragona, el carrer de Sant Pere de Terrassa i la Cort Reial de Girona.

David Fernández i Nerea Sanfe exploren el nucli històric de Solsona des de la plaça del Palau Episcopal, el carrer de Sant Pere a Terrassa, i dos carrers amb encant a Girona i Tarragona: el carrer de la Cort Reial i el carrer de la Merceria. Descobreixen la història i tradicions locals a través d’entrevistes amb veïns i experts.

A Solsona, Maria Carme Grifell mostra la tradició de les espardenyeres i la importància de la plaça a les celebracions locals. A Terrassa, el carrer de Sant Pere reflecteix la història tèxtil i cultural de la ciutat. A Girona la Cort Reial revela el seu llegat comercial i a Tarragona, la història del carrer de la Merceria es descobreix a través de la cereria Cal de Corderet, un dels establiments més antics d’Europa.

RTVE

anterior siguiente