Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

'Aquí parlem' clou temporada analitzant un estiu carregat d'incògnites

  • Lluís Falgàs examina l'escenari sorgit del 12M acompanyat de Milagros Pérez Oliva i Carles Fernández
  • Dissabte, 29 de juny, a les 20:30h al Canal 24horas i a RTVE Play Catalunya

Per
Carles Fernández, Lluís Falgàs i Milagros Pérez Oliva, al plató d''Aquí parlem'
Carles Fernández, Lluís Falgàs i Milagros Pérez Oliva, a 'Aquí parlem' RTVE Catalunya

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre el diumenge a les 19:30h al Canal 24horas.

'Aquí parlem' tanca una temporada intensa fent anàlisi amb els periodistes Milagros Pérez Oliva i Carles Fernández.

El programa d'anàlisi política i parlamentària de RTVE Catalunya arriba al final de la 14a temporada. Aquest curs polític ha estat políticament molt intens i ple de cites electorals, i 'Aquí parlem' hi ha estat sempre present. Lluís Falgàs ha moderat dos debats, des de Brussel·les, amb els eurodiputats de tots els partits amb representació a l'eurocambra, i en els estudis de Sant Cugat del Vallès, amb els portaveus parlamentaris de la XIV legislatura. També ha entrevistat els presidents del Parlament Anna Erra i Josep Rull, així com representants de totes les formacions polítiques i d'entitats representatives de la societat civil.

En l'últim programa de la temporada, Lluís Falgàs analitzarà, amb Milagros Pérez Oliva i Carles Fernández, les possibilitats que hi hagi un acord que permeti la investidura d'algun candidat abans que el 26 d'agost s'acabi el termini, o si bé hi haurà repetició electoral. Sigui com sigui, l'anàlisi tornarà a les pantalles de RTVE Catalunya el 14 de setembre.

 

RTVE

anterior siguiente