Enlaces accesibilidad
RTVE Catalunya

Tota la programació del cap de setmana de RTVE Catalunya

  • Dissabte a 'Noms propis' Anna Cler entrevista Meritxell Bautista i el diumenge 'De carrer' descobreix curiositats dels carrers catalans
  • El millor cinema en català: dissabte 'Dating Amber' a 'El cinema de La 2'
  • L'Arxiu de RTVE Catalunya celebra el Dia Internacional de l'Orgull
  • Dissabte 29 de juny i diumenge 30 de juny a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Meritxell Bautista a una sala de reunions recolzada en una taula amb quatre cadires
L'empresària Meritxell Bautista a la seu de la seva empresa Manix Capital Josep Echaburu

Aquest cap de setmana, RTVE Catalunya proposa una programació cultural, informativa i d'entreteniment per a tots els gustos i tota la família. Dissabte, a 'Noms propis' coneixerem l'empresària i emprenedora Meritxell Bautista i a la nit la pel·lícula 'Dating Amber' a 'El cinema de La 2'. El diumenge descobrirem anècdotes d'alguns carrers seleccionats per les seves curiositats, pel seu patrimoni i per les seves llegendes a 'De carrer' i l'Arxiu de RTVE Catalunya repassarà l'evolució de la societat respecte a l'homosexualitat.

Els dissabtes: coneixem a l'empresària Meritxell Bautista i gaudim del millor cinema

 Dissabte a 'Noms propis', Anna Cler acomiada la temporada amb l'entrevista a l'empresària Meritxell Bautista. Una dona que ha treballat les seves habilitats comunicatives i de vendes per crear una àmplia carrera d’emprenedoria. Fundadora de Fibracat, parlarà de feminisme, de com va trobar la seva vocació i del punt d'inflexió quan va fer 30 anys.

Dissabte a les 15:05h a La 2.

'El cinema de La 2' aquesta setmana emet el film 'Dating Amber'. Una mirada commovedora, honesta i divertida sobre els alts i baixos de la vida adolescent, on l'única manera d'encaixar és no ser tu mateix, fins i tot si va en contra de la teva pròpia manera de ser. Ambientada a Irlanda a mitjans dels anys noranta, Eddie i Amber decideixen fingir una relació per a evitar que tots especulin sobre la seva orientació sexual.

Dissabte a les 22h a La 2.

Els diumenges descobrim els carrers més excepcionals amb 'De carrer'

'De Carrer', en David Fernández i la Nerea Sanfe exploren secrets i tradicions d'indrets com el carrer de la Força y Pujada de la Catedral de Girona, amb el seu ressò medieval i hebreu; la plaça del Mercadal a Reus, la Rambla d'Aragó a Lleida i el carrer D'en Bosc a Sitges.

Diumenge a les 14:45h a La 2. rtve.es/n/16167244

L'Arxiu de RTVE Catalunya celebra el Dia Internacional de l'Orgull

L'homosexualitat ha passat a ser un afer social des que els grups de defensa de la diversitat sexual van aparèixer als mitjans de comunicació, a finals dels anys 70. Amb l'arxiu de TVE Catalunya repassem com ha anat evolucionant la societat

RTVE

anterior siguiente