Enlaces accesibilidad

'Cafè d'idees' guardonat amb el 'premi Serrat i Bonastre' de periodisme

  • Enginyers Industrials de Catalunya ha atorgat el guardó de periodisme en el marc de la Diada dels Enginyers, celebrada al Liceu

Per
Recollida del 'premi Serrat i Bonastre' en el marc de la Diada dels Enginyers, celebrada al Liceu
Recollida del 'premi Serrat i Bonastre' en el marc de la Diada dels Enginyers, celebrada al Liceu

El magazín 'Cafè d'idees', conduït per Gemma Nierga, ha estat guardonat amb el 'Premi Serrat i Bonastre' de periodisme atorgat per Enginyers Industrials de Catalunya, "per la seva tasca informativa, centrada en temes energètics i mediambientals, i la seva capacitat per adaptar el llenguatge científic i tècnic a un públic més ampli, amb una especial preocupació per l'actual situació d'emergència climàtica”. Van recollir el premi Gemma Nierga, directora i presentadora del programa, Esteve Crespo, director de RTVE Catalunya; Pere Buhigas, director de RNE Catalunya, i Rafa Lara, director d'Informatius de RTVE Catalunya.

El 'Premi de Periodisme Serrat i Bonastre' vol guardonar la difusió, en els mitjans de comunicació, dels treballs, innovacions o aportacions de l'enginyeria industrial o de la professió dels enginyers i enginyeres a la societat, en l'actualitat o amb perspectiva històrica.

El guardó es lliura anualment des del 1996 per recordar l'esforç pedagògic i divulgatiu de l'enginyer Josep Serrat i Bonastre (Barcelona, 1869 - 1946), en el marc de la Diada dels Enginyers, celebrada aquest dimarts, 3 de juliol, a l'Auditoria del Conservatoria del Liceu.

El magazín informatiu de RTVE Catalunya, que s'emet en simulcast per La 2, Ràdio 4 i el Canal 24 Horas, estrenarà la 5a temporada el pròxim mes de setembre.

RTVE

anterior siguiente