Enlaces accesibilidad

RTVE Catalunya emet la sèrie 'Merlí'

  • L’exitosa sèrie del professor de filosofia, Merlí Bergeron, es podrà veure a partir de demà a les 18:05h a La 2 i a RTVE Play

Per
Instantànea amb els protagonistes de la sèrie 'Merlí'
Els protagonistes de la sèrie 'Merlí'

RTVE Catalunya emetrà a partir de demà dues temporades de la sèrie juvenil 'Merlí', un personatge seductor, original, divertit i que es caracteritza pel seu humor provocatiu. Dirigida per Héctor Lozano, és una sèrie protagonitzada per Francesc Orella, David Solans, i Candela Antón, entre d’altres.

L'arribada del professor Merlí inspira als alumnes i altera als pares i companys de l’institut Àngel Guimerà per la seva manera de treballar. El professor vol que els seus estudiants siguin crítics, observadors, que qüestionin i tinguin un esperit crític amb totes les situacions del seu dia a dia. Per aquest motiu, Merlí, escollirà a un grup de deu estudiants per tal que siguin els 'peripatètics' del segle XXI.

Durant 26 capítols coneixerem algunes històries i vivències personals dels alumnes, problemes de parella, familiars, i la relació que té Merlí Bergeron amb el seu fill adolescent.