Enlaces accesibilidad
Concert

Ràdio 4 celebra l'Acústicament Fest amb Paula Valls, Mourn, Habla de mí en presente i un artista sorpresa

  • El concert que celebra la seva segona edició reuneix alguns dels artistes que han passat per l'espai 'Acústicament' dins del 'Són 4 dies'
  • Dijous 17 de juliol a les 20h, des de la sala Heliogàbal de Barcelona, a Ràdio 4 i RTVE Play  

Per
Cartell amb els artistes i horari de la festa
Caterll Acústicament Fest 2024

Després de l'èxit de l'any passat, torna una nova edició de l'Acústicament Fest. Una festa oberta als oients per celebrar el darrer 'Acústicament' de la temporada, l'espai d'entrevistes i actuacions musicals dins del 'Són 4 dies' de Ràdio 4. 

El concert comptarà amb les actuacions de Paula Valls, Mourn, Habla de mí en presente i una actuació sorpresa per part d'un dels grans artistes de casa nostra. La festa, conduïda per la periodista de Ràdio 4 Irene Desumbila, serà dimecres 17 de juliol, a les 20h a la Sala Heliogàbal de Barcelona, i es retransmetrà en directe a Ràdio 4 i a RTVE Play, i es tornarà a emetre el dissabte 20 de juliol, a les 12h a Ràdio 4.

Actuaran Paula Valls, que presentarà el seu nou treball 'Començar de nou'; les Mourn, que tocaran cançons del seu cinquè àlbum 'The avoiders', la festa a base de tecno i rumba la posaran Habla de mí en presente, amb el seu àlbum 'De todo se sale', i una actuació sorpresa. Tots ells es donaran cita a l'Acústicament Fest 2024. El festival és resultat de l'esforç, la il·lusió i el caràcter de l'Acústicament', que treballa en plena voluntat per posar en valor la música en directe i l'escena catalana, també aquella més independent.

L'Acústicament Fest 2024 servirà per posar el punt final a la tercera temporada de l'Acústicament' que tornarà l'any que ve amb moltes novetats i sorpreses.