Enlaces accesibilidad

RTVE Catalunya emet l'especial 'Orgull! 2024'

  • Tània Sarrias i Sharonne presentaran el programa, acompanyades de Víctor Clares i Mireia Alzuria
  • Dissabte, 20 de juliol, a les 19:35h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Promo 'Orgull! 2024'

'Orgull! 2024' és un programa de producció pròpia del centre de RTVE Catalunya realitzat per Guillem Nualart i dirigit per Jero Rodríguez, amb guio de Carlos Sanandrés i producció de Saloa Ribeiro.

RTVE Catalunya torna a retransmetre la desfilada de l'Orgull de Barcelona, enguany amb la mirada posada en la repercussió social d'aquest esdeveniment. Tània Sarrias i Sharonne es posaran de nou al capdavant d'aquest especial, dissabte 20 de juliol, on es viurà en directe la desfilada de les carrosses i es connectarà amb els diferents punts de la celebració.

El set de RTVE Catalunya estarà localitzat a Arc de Triomf, al passeig Lluís Companys, on es podrà veure l'arribada de les carrosses. L'operatiu comptarà amb 7 càmeres i diversos punts de directe: al set, al backstage i al punt d'arrencada a Plaça Catalunya. Tània Sarrias i Sharonne estaran acompanyades de Mireia Alzuria, que es pujarà a la carrossa de les Panteres Grogues per explicar tot el que passa des de dins, i Víctor Clares que estarà darrere de l'escenari d'Arc de Triomf.

Pel set passaran cantants com Sofia Coll, el grup Habla de mí en presente, Lapili, Nemo, Nebulossa i Suu; expertes com Katty Pallàs i lngrid Agud; l'influencer Luc Loren; el periodista Quim Esteban, de 'Plurals i singulars' de Ràdio 4, i la formació musical Barcelona Gay Men's Chorus, entre altres.

La tarda del 20 de juliol serà la tarda de la diversitat. Seguint la proposta del Pride d'enguany, es posarà el focus en l'educació per crear un futur respectuós i tolerant amb les diferències. Amb l'Orgull d'aquest 2024, Barcelona tornarà a ser un bastió de llibertat a la Mediterrània, un port obert, on tothom pot ser com vulgui ara que en molts territoris els drets comencen a ser qüestionats. Serà una tarda plena de visibilitat, reivindicació i celebració a RTVE Catalunya.