Enlaces accesibilidad
Ràdio 4

Ràdio 4 estrena la programació especial d'estiu

  • El magazín matinal 'L'estiu a Ràdio 4', amb Maria Garcia Coll, i 'La tarda a Ràdio 4', amb Francesc Voltas i Laia Ferrer

Per
Micrófonos RNE
Nova programació d'estiu de Ràdio 4

Aquesta setmana comença la programació d'estiu de Ràdio 4 amb una proposta ben fresca i estiuenca, amb els magazins del matí i de la tarda de dilluns a divendres. De 9h a 12h s'estrena 'L'estiu a Ràdio 4' amb Maria Garcia Coll i de 16h a 18h 'La tarda a Ràdio 4' amb Francesc Voltas i Laia Ferrer.

'L'estiu a Ràdio 4', dirigit i presentat per la periodista Maria Garcia Coll, és un magazín matinal que inclou espais d'entreteniment i informació d'actualitat en clau estiuenca. El programa conté cada dia seccions diferents de diverses temàtiques, com música, tendències, cinema, sèries i psicologia, a més d'una secció protagonitzada per 'Les tietes', tres dones divertidíssimes, i dues a càrrec de les periodistes Natàlia Sánchez i Mar Villanueva. 'L'estiu a Ràdio 4' també inclou un breu informatiu, amb una entrevista a un expert sobre un tema de l'actualitat del dia i moltes recomanacions culturals: lectures per a l'estiu, pel·lícules d'estrena, espectacles, festivals de música i concerts.

A partir de les 16h és el torn de 'La tarda a Ràdio 4', codirigit per Francesc Voltas i Laia Ferrer. Un  magazín d'entreteniment amb propostes culturals per l'estiu. Pretén ser una agenda d'actes, turisme, viatges, concerts, festivals i activitats en família per als mesos d'estiu.

Ràdio 4 també reposarà durant l'estiu alguns dels programes de la temporada com 'Metròpoli', 'Sota sospita', 'A contrallum', 'Sense memòria' o 'Catalunya exprés magazine'.

El 9 de setembre s'estrenarà la nova temporada de Ràdio 4.