Enlaces accesibilidad

'Cafè d'idees' i 'Cifras y Letras', reconeguts als Premis FesTVal 2024

  • Destaca l’espai de RTVE Catalunya “per crear una tertúlia diferent, recolzant-se en la força del discurs i de les converses”
  • També guardona al concurs de La 2 'Cifras i Letras' per "fomentar la cultura de forma entretinguda, impulsar l'agilitat mental i adaptar-se a l'actualitat"
  • Els premis es lliuraran el pròxim 7 de setembre a la gala de cloenda del FesTVal de Vitòria

Per
Instantànea al plató de Gemma Nierga, directora del programa 'Cafè d'idees'
Gemma Nierga, directora del programa 'Cafè d'idees'

RTVE suma dos nous reconeixements del Festival de Televisió de Vitòria-Gasteiz: 'Cafè d'idees', l'espai d'actualitat que dirigeix i presenta Gemma Nierga a RTVE Catalunya. I 'Cifras y Letras', el concurs cultural i familiar de La 2.

El guardó al programa 'Cafè d'idees' valora l'espai de RTVE Catalunya "per crear una tertúlia d'actualitat diferent, recolzant-se en la força del discurs i de les converses a través d'una comunicadora, Gemma Nierga, que connecta amb el públic sense estridències, fomentant l'esperit crític i generant un clima de proximitat".

'Cafè d'idees', és l’aposta informativa i d'actualitat de la franja matinal de RTVE Catalunya, prepara la seva cinquena temporada, que s'estrenarà a partir del 16 de setembre en simul cast a la desconnexió de La 2 a Catalunya, al Canal 24 hores a Catalunya i a Ràdio 4. Un espai que, de dilluns a divendres, ofereix una entrevista central, una tertúlia d'actualitat amb diferents protagonistes i diverses seccions amb col·laboradors i que s'ha convertit en tota una referència informativa.

El FesTVal premia també al programa 'Cifras y Letras' "per recuperar un format que aposta per fomentar la cultura de forma dinàmica i entretinguda, impulsar l'agilitat mental de l'audiència i divertir amb una mecànica de joc que ha evolucionat i s'ha adaptat a l'actualitat".

Produït per RTVE en col·laboració amb Atomis Media - Prime Time Media AIE, el concurs presentat per Aitor Albizua al costat dels experts Elena Herraiz i David Calle es va estrenar el passat mes de gener a l'access prime time de La 2. Des d'aleshores, ha aconseguit una fidel comunitat d'espectadors de perfil jove i familiar.

Palmarès de RTVE al FesTVal 2024

'Cifras y Letras' i 'Cafè d'idees' se sumen a la llista de guardonats pel FesTVal de Vitòria. Enguany, a més d'aquests dos programes, el certamen ha concedit un dels seus Premis Joan Ramón Mainat a Ramón García. El presentador bilbaí, presentador d ''El Grand Prix de l'Estiu', té una àmplia trajectòria lligada a RTVE, com a presentador de formats mítics com '¿Qué apostamos?' o les Campanades de Cap d'Any.

El lliurament dels guardons tindrà lloc el dissabte 7 de setembre en la gala de clausura del FesTVal.

RTVE

anterior siguiente