Enlaces accesibilidad
Noms propis

Aurora Catà, vicepresidenta de l'America's Cup Event Barcelona, a 'Noms propis'

  • Destaca la importància dels equips a les empreses, l'única avantatge competitiva que no pots copiar dels altres
  • Dissabte, 14 de setembre, a les 15:00h a La 2  i a RTVE Play Catalunya

Per
Aurora Catà amb el port de Barcelona de fons en un balcó
Aurora Catà a 'Noms propis' Josep Echaburu

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana 'Noms propis' estrena l'11a temporada amb Aurora Catà, vicepresidenta de l'America's Cup Event Barcelona i consellera d'importants empreses espanyoles. Catà repassa amb Anna Cler els inicis a Nissan, els seus estudis d'enginyeria i el seu pas per RTVE Catalunya, entre altres qüestions.

Aurora Catà és la vicepresidenta de l'empresa que organitza la 37a edició de la Copa de l'Amèrica de vela, que s'està duent a terme a Barcelona fins el 27 d'octubre. Parla amb l'Anna Cler de l'impacte positiu que tindrà per a la ciutat de Barcelona.

L'empresària va estudiar Enginyeria Industrial a la UPC on va gaudir i aprendre molt. Va conèixer una manera d'enfocar les coses que a la vida professional li ha servit per avançar més de pressa.

Aurora Catà asseguda a una taula de reunions

Aurora Catà Josep Echaburu

Va iniciar la seva trajectòria com a directora financera a Nissan que va ser una gran escola. Destaca la importància dels equips a les empreses, l'única avantatge competitiva que no pots copiar dels altres: "Els equips són essencials i marquen la diferència i és bo que hi hagi diversitat, no només de gènere també d'edat".

Va ser directora de RTVE Catalunya on va aconseguir transformar molt el centre de producció, també consellera delegada de Planeta, fundadora de l'startup Content Arena i sòcia de Seeliger. Explica que el que ha fet és treballar molt i fer que les coses passin i reconeix que enveja la gent jove d'ara: "Els veig molt preparats, més capaços i amb ganes de canviar el món".

RTVE

anterior siguiente