Enlaces accesibilidad
Aquí Parlem

Mònica Sales, portaveu de Junts per Catalunya, primera convidada de la temporada d''Aquí parlem'

  • El programa d'actualitat política i parlamentària, que dirigeix i presenta Lluís Falgàs, estrena la seva setzena temporada
  • Dissabte, 14 de setembre, a les 20:30h al Canal 24horas
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Lluís Falgàs i Mònica Sales al plató 'Aquí parlem'
Lluís Falgàs i Mònica Sales a 'Aquí parlem' RTVE Catalunya

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24 horas.

'Aquí parlem' reprèn aquest cap de setmana les emissions habituals després de les vacances d'estiu. La portaveu de Junts per Catalunya, Mònica Sales, serà la primera convidada de l'espai d'actualitat política catalana que dirigeix i presenta Lluís Falgàs.

'Aquí parlem' arrenca la seva setzena temporada, la setmana de l'onze de setembre i abans del debat de política general. Lluís Falgàs analitza la Diada de Catalunya, l'estrena del nou govern i el canvi d'etapa de Pere Aragonès a Salvador Illa, després de la investidura el passat 8 d'agost.

El programa compta com a convidada amb la portaveu de Junts per Catalunya, Mònica Sales, doctora en Filologia Catalana, és diputada del grup parlamentari per Tarragona i membre fundadora de Junts per Catalunya, forma part de l'executiva nacional del partit com a responsable de l'Àrea de Formació i Estudis.

RTVE

anterior siguiente